Dečji bicikli

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

19 Proizvoda

24   60  

19 Proizvoda

24   60  

Moderni dečiji bicikli

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste.

Dečije guralice su jedno od prvih iskustava na točkovima 

Nije potrebno posebno naglasiti koliko je veština vožnje dečije bicikle korisna za razvoj deteta. Dečiji bicikli su odličan alat za učenje ravnoteže, što je izuzetno korisno za decu. Vreme provedeno napolju, u parku, vožnja u društvu, sve su to dragocena iskustva. Još dok su sasvim mala, neka deca su imala iskustvo vožnje sa svojim roditeljima. Raznovrsna oprema za biciklizam nudi veliki izbor korisnih dodataka, kao što je dečije sedište. Montiranje dečijeg sedišta na bicikl omogućava da i sasvim mala deca mogu sa svojim roditeljima da stiču prva iskustva vožnje bicikla. Vrlo brzo nakon što deca prohodaju, roditelji uz pomoć dečije guralice provode mnogo više aktivnog vremena u kući i van nje. Dečije guralice su izrađene od kvalitetnih materijala i imaju dizajn kome je teško odoleti. Čak i nesigurna deca, kada vide guralice u obliku poznatih crtanih junaka, automobila, modernih bicikli i motora postaju smela i prihvataju izazov. Boravak u guralici je za decu pravo zadovoljstvo, a za roditelje velika olakšica u animaciji dece.   

Početak je lak sa pomoćnim točkovima na bicikli

Svaki početak učenja je težak za dete, ali sa specijalno dizajniranim biciklom za početnike veština se može brzo savladati. Dečiji bicikli su izrađeni od kvalitetnih i laganih materijala, sa dizajnom koji privlači i motiviše decu. Pomoćni točkovi omogućavaju stabilnost i bezbednost deteta u vožnji. Obično se pomoćni točkovi mogu skinuti kada dete savlada vožnju na dva točka. Dečiji bicikli se razlikuju u zavisnosti od uzrasta deteta i njegove visine. Kao i za odrasle u ponudi se mogu naći dečiji bicikli za brdsku ili gradsku vožnju. Zbog snažnih i debljih guma dečacima se više dopadaju brdski bicikli, dok su za devojčice bicikli veoma moderno dizajnirani i prilagođeni njihovom ukusu. Capriolo dečiji bicikli su se izdvojili po odličnom odnosu cene i kvaliteta. Bicikle za decu Capriolo izrađuje od kvalitetnih, laganih materijala, sa udobno dizajniranim sedištem koje se podešava. Volan se takođe podešava, što omogućava da se bicikl prilagodi rastu deteta. Gume bicikla su izrađene od kvalitetnog materijala, koji je otporan na bušenje. Da bi se lakše prenosio dečiji bicikl ima i integrisanu ručku za nošenje.

Važno je da odeća za decu bude udobna

Najudobnija odeća za decu, a namenjena je za fizičke aktivnosti je izrađena od kvalitetnih materijala, koji su mekani, elastični i prijatni za nošenje. Dečija koža je osetljiva i potrebno je birati prirodne materijale koji ne iritiraju nežnu dečiju kožu. Topovi i majice koje se nose u toku fizičke aktivnosti treba da imaju udoban kroj, koji omogućava slobodu pokreta i da imaju dizajn koji se deci dopada. Majice se odlično kombinuju sa donjim i gornjim delom trenerke. Za hladnije vreme koristan je prsluk ili jakna, da omogući toplinu i zaštiti od vetra. Za komfornu vožnju bicikla deca se mogu opremiti sa helankama, koje su elastične, odlično prianjaju telu i imaju udoban pojas. Helanke mogu biti duge ili kratke i idealne su za lepo vreme, jer omogućavaju deci veliku slobodu kretanja.  

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći izbor bicikli za decu i ostale opreme za biciklizam, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...