Drumski bicikli

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

8 Proizvoda

24   60  

8 Proizvoda

24   60  

Drumski bicikli za nezaboravne gradske avanture

Drumski biciklizam je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. Da bi uživanje bilo kompletno, odeća i obuća koju nosi biciklista mora biti adekvatna i kvalitetna.

Bicikli se razlikuju po dizajnu i nameni. Mogu biti dizajnirani za muškarce, žene i decu. Dečji bicikli mogu biti dizajnirani za početnike i tada imaju pomoćne točkove, koji se mogu ukloniti kada deca savladaju veštinu vožnje na dva točka. Bicikli mogu biti namenjeni za gradsku vožnju po uređenim stazama ili za brdsku vožnju po neravnom terenu. Da bi vožnja bila udobna važno je da sedišta budu udobno dizajnirana i izrađena od kvalitetnih materijala. Na sedišta se može staviti navlaka za još veću udobnost. 

Drumski bicikl ima moderan dizajn izrađen od visokokvalitetnog aluminijuma, koji omogućava udoban položaj za volanom. Popularan ženski drumski bicikl ima retro dizajn sa korpom na prednjoj strani. Drumski bicikl je po svojim karakteristikama prilagođen vožnji po uređenim stazama i prilagođen je za mnoge dodatke, kao što su svetla, nosači, prtljažnik i torba za bicikl. Jednostavan je za korišćenje i omogućava samopouzdanje u toku vožnje. Lako se održava. Drumski biciklizam je popularan ne samo kao sport i rekreacija već i kao način prevoza po gradu. Kvalitetan drumski bicikl sa potrebnim dodacima za zaštitu i komfor, vam omogućava da stignete do željenje destinacije i izbegnete gužve i stres u saobraćaju. Poznati brendovi koji su se istakli sa odličnim odnosom cene i kvaliteta su Capriolo i Visitor, dok je Nakamura sinonim za vrhunski kvalitet.   

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći izbor bicikli za gradsku vožnju i druge opreme za biciklizam, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...