Gradski bicikli

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

2 Proizvoda

24   60  

2 Proizvoda

24   60  

Gradski bicikli za nezaboravne gradske avanture

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. Da bi uživanje bilo kompletno, odeća i obuća koju nosi biciklista mora biti adekvatna i kvalitetna.

Bicikli se razlikuju po dizajnu i nameni. Mogu biti dizajnirani za muškarce, žene i decu. Dečji bicikli mogu biti dizajnirani za početnike i tada imaju pomoćne točkove, koji se mogu ukloniti kada deca savladaju veštinu vožnje na dva točka. Bicikli mogu biti namenjeni za gradsku vožnju po uređenim stazama ili za brdsku vožnju po neravnom terenu. Gradski bicikli imaju moderan dizajn izrađen od visokokvalitetnog aluminijuma, koji omogućava udoban položaj za volanom. Popularan ženski gradski bicikl ima retro dizajn sa korpom na prednjoj strani bicikla. Gradski bicikl je po svojim karakteristikama prilagođen vožnji po uređenim stazama i prilagođeni su za mnoge dodatke, kao što su svetla, držač za bocu, torba za bicikl i mnoge druge korisne dodatke. Nakamura je brend koji se izdvojio po kvalitetu i u svom širokom asortimanu nude veliki izbor ženskih, muških i dečijih bicikli, koji su namenjeni za gradsku vožnju. Kvalitetni gradski bicikli sa potrebnim dodacima omogućavaju vožnju komfornom, prijatnom i bezbednom.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći izbor bicikli za gradsku vožnju i druge opreme za biciklizam, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...