Treking bicikli

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

6 Proizvoda

24   60  

6 Proizvoda

24   60  

Treking bicikli za nezaboravne avanture u prirodi

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. Da bi uživanje bilo kompletno, odeća  i obuća koju nosi biciklista mora biti adekvatna i kvalitetna.

Bicikle možemo razlikovati po dizajnu i nameni. Mogu biti dizajnirani za muškarce, žene i decu i namenjeni za gradsku vožnju po uređenim stazama ili za brdsku vožnju po neravnom terenu. Potrebna oprema za bicikle zavisi od njihove namene, veštine i iskustva bicikliste. Treking bicikli imaju moderan dizajn izrađen od visokokvalitetnog aluminijuma, koji omogućava udoban položaj za volanom. Treking bicikli imaju odličnu amortizaciju, kvalitetne menjače, koji efikasno menjaju brzine. Prilagođeni su za mnoge putne dodatke, kao što su prtljažnici i svetla. Kvalitetan treking bicikl sa potrebnim dodacima omogućava izlet biciklom komfornim, prijatnim i bezbednim.

Udobna biciklistička odeća

Pored dobro opremljenog i kvalitetnog bicikla, važno je da se biciklista oseća udobno i prijatno. Biciklistička odeća treba da je izrađena od prijatnih i elastičnih tehničkih materijala, koji su dizajnirani da odlično prianjaju i omogućavaju slobodu pokreta. Najudobnije su biciklističke helanke, koje mogu biti duge ili kratke. Topovi i majice su izrađeni od prozračnih materijala, koji eliminišu znoj i brzo se suše. Praktične jakne koje štite od vode i vetra se mogu po potrebi spakovati u kompaktnu celinu, koja ne zauzima mnogo mesta. Najvažnije je da biciklistička odeća bude udobna i prijatna za nošenje, a veliki izbor modela i dezena će olakšati pravi izbor.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći izbor bicikli za treking i druge opreme za biciklizam, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...