Biciklističke rukavice

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

15 Proizvoda

24   60  
  1. Ziener CENIZ, rukavice za biciklizam, plava

    2 boje

    Ziener CENIZ, rukavice za biciklizam, plava
    1.599,20Rsd - 1.759,20Rsd 2.199,00Rsd

15 Proizvoda

24   60  

Zaštitne rukavice za bicikl

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. Da bi uživanje bilo kompletno, odeća i obuća koju nosi biciklista mora biti adekvatna i kvalitetna.

Oprema za biciklizam je raznovrsna i u ponudi se može naći veliki izbor korisnih i obaveznih dodataka za bicikl, koji omogućavaju komfor i bezbednost, kao i specijalno dizajnirana odeća i obuća koja je namenjena za vožnju bicikla. Biciklističke rukavice spadaju u obaveznu opremu, jer efikasno štite ruke. Mogu biti dizajnirane sa otvorenim prstima i namenjene za letnje biciklističke ture. Rukavice za bicikl imaju gel ojačanja na dlanu i specijalan materijal na palcu, za maksimalan komfor. Rukavice za bicikl efikasno apsorbuju vibracije i sprečavaju povrede. Njihov dizajn treba da omogući lako oblačenje.

Udobna odeća za biciklizam

Za prijatnu vožnju po hladnijem vremenu, potrebno je imati helanke izrađene od kvalitetnog elastičnog materijala, koje dobro prianjaju i lako se oblače. Helanke imaju širok, udoban i elastičan pojas. Topovi i majice se nose ispod kvalitetne jakne sa kapuljačom, koja treba da omogući zaštitu od vetra i kiše. Jakne su dizajnirane sa prozračnim delovima za bolju cirkulaciju vazduha. Po lepom vremenu biciklistički šorcevi se odlično kombinuju sa prozračnim majicama. Biciklističke majice su izrađene od kvalitetnih tehničkih materijala, koji omogućavaju dobro prianjanje, eliminišu znoj i brzo se suše. Odeća za sportske aktivnosti i biciklizam, često koristi tehnologiju koja otklanja neprijatne mirise. Najvažnije je da odeća i obuća bude udobna i prijatna za nošenje, a veliki izbor modela i dezena će olakšati pravi izbor.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman rukavica za bicikl, kao i druge odeće i obuće za biciklizam, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...