Biciklistička obuća

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

1 Proizvod

24   60  

1 Proizvod

24   60  

Biciklistička obuća

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. Da bi uživanje bilo kompletno, odeća i obuća koju nosi biciklista mora biti adekvatna i kvalitetna.

Najprijatnija je odeća koja je izrađena od kvalitetnih tehničkih materijala, koji su elastični, prozračni i dizajnirani da ne ograničavaju fizičku aktivnost. Biciklistička obuća je posebno dizajnirana da bude udobna, prozračna i da olakša okretanja pedala. Biciklističke cipele su odlične za brdski biciklizam jer su izrađene od kvalitetnog i izdržljivog materijala, koji je vodootporan i prozračan. Đon je snažan i dizajniran da odlično prianja i ne kliza na različitim podlogama. Patike za biciklizam su univerzalne i mogu se koristiti kako za gradsku tako i za brdsku vožnju. Lagane su i prozračne i imaju đon koji je otporan na klizanje. Biciklistička obuća treba da bude kvalitetna, izdržljiva, da zaštiti stopala i omogući jednostavno obuvanje. Često su patike i cipele za bciklizam dizajnirane za jednostavno i brzo obuvanje i imaju čičak traku.  

Kao i obuća i bicikli mogu biti namenjeni za gradsku vožnju po uređenim stazama ili su dizajnirani za vožnju po neravnom terenu. Za maksimalnu udobnost dizajn sedišta je izuzetno važan, na koji se može postaviti navlaka za sedište bicikla. Neki dodaci su izuzetno praktični i potrebni za sve tipove i namene bicikla, kao što su nosači, koji služe kao prtljažnik za sve što je neophodno poneti za komfornu i prijatnu vožnju. Kada biciklista ima adekvatnu odeću i obuću, a njegov bicikl korisne dodatke koji omogućavaju udobnost, bezbednost i sigurnost na putu, ostaje mu samo da maksimalno uživa u vožnji i pejzažima. 

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman biciklističke obuće, kao i druge opreme za biciklizam, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...