Biciklistička odeća

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 39

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 39

Stranica
24   60  

Udobna i kvalitetna odeća za biciklizam

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. Da bi uživanje bilo kompletno, odeća  i obuća koju nosi biciklista mora biti adekvatna i kvalitetna.

Bicikli se razlikuju po svom dizajnu i nameni. Mogu biti dizajnirani za muškarce, žene i decu i namenjeni za gradsku vožnju po uređenim stazama ili za brdsku vožnju po neravnom terenu. Potrebna oprema za bicikl zavisi od njegove namene, veštine i iskustva bicikliste. Pored dobro opremljenog i kvalitetnog bicikla, važno je da se biciklista oseća udobno i prijatno. Adekvatna i kvalitetna odeća za biciklizam je garancija za komfor u toku vožnje. Biciklistička odeća je posebno dizajnirana da omogući slobodu pokreta, a izrađena je od tehničkih i izdržljivih materijala za dugi vek trajanja.

Biciklistička odeća za različite vremenske uslove  

Za prijatnu vožnju po hladnijem vremenu, potrebno je nositi pantalone ili helanke koje su tople i izrađene od kvalitetnog elastičnog materijala, sa dizajnom koji dobro prianja telu i ne ometa vožnju. Veoma su popularne biciklističke helanke koje imaju moderan sportski dizajn koji ističe figuru. Helanke su izrađene od kvalitetnog elastičnog materijala, imaju širok, udoban i elastičan pojas. Za veću funkcionalnost biciklističke helanke imaju praktične džepove sa rajsferšlusom. Topovi i majice se nose ispod kvalitetne biciklističke jakne sa kapuljačom, koja treba da omogući zaštitu od vetra i kiše. Biciklističke jakne su izrađene od kvalitetnih vodootpornih materijala, koji su lagani i prozračni. Kapuljača jakne se može podešavati i često je dizajnirana sa vizirom koji štiti lice. Korisno je da se biciklističke jakne i prsluci mogu po potrebi lako spakovati u malu kompaktnu celinu, koja ne zauzima mnogo mesta. Po lepom vremenu šorc se odlično kombinuje sa majicom koja ima kratke rukave. Biciklistički šorc je usko krojen, izrađen od elastičnog i prijatnog materijala, koji ne iritira kožu, sa udobnim pojasom koji se može prilagođavati. Odeća za sportske aktivnosti i biciklizam, često koristi tehnologiju koja otklanja neprijatne mirise. Najvažnije je da odeća bude udobna i prijatna za nošenje, a veliki izbor modela i dezena će olakšati pravi izbor.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman biciklističke odeće, obuće i druge opreme za biciklizam, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...