Biciklističke pantalone

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

17 Proizvoda

24   60  

17 Proizvoda

24   60  

Udobne i kvalitetne biciklističke pantalone

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. Da bi uživanje bilo kompletno, odeća koju nosi biciklista mora biti adekvatna i kvalitetna.

Za prijatnu vožnju po hladnijem vremenu, potrebno je nositi pantalone koje su tople i izrađene od kvalitetnog elastičnog materijala, sa dizajnom koji dobro prianja telu i ne ometa vožnju. Veoma su popularne biciklističke pantalone koje imaju moderan sportski dizajn koji ističe figuru. Pantalone su izrađene od kvalitetnog elastičnog materijala, imaju udoban i elastičan pojas, koji se može podešavati. Za veću funkcionalnost biciklističke pantalone imaju praktične džepove sa rajsferšlusom. Posebna pažnja se posvećuje dizajnu i kvalitetu dečije odeće i zbog toga su dečije biciklističke pantalone izrađene od mekanih i prijatnih materijala, koji ne iritiraju osetljivu dečiju kožu, prozračni su i izdržljivi. Topovi i majice se nose ispod kvalitetne jakne sa kapuljačom, koja treba da omogući zaštitu od vetra i kiše. Po lepom vremenu biciklistički šortsevi se odlično kombinuju sa prozračnim majicama i topovima. Odeća za sportske aktivnosti i biciklizam, često koristi tehnologiju koja otklanja neprijatne mirise. Najvažnije je da odeća bude udobna i prijatna za nošenje, a veliki izbor modela i dezena će olakšati pravi izbor.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman pantalona, helanki i druge odeće za biciklizam, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...