Biciklistički šortsevi

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

6 Proizvoda

24   60  

6 Proizvoda

24   60  

Udobni biciklistički šorcevi

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. Da bi uživanje bilo kompletno, odeća koju nosi biciklista mora biti adekvatna i kvalitetna.

Za prijatnu vožnju po hladnijem vremenu, potrebno je imati pantalone izrađene od kvalitetnog elastičnog materijala, koje dobro prianjaju i ne ometaju vožnju. Topovi i majice se nose ispod kvalitetne jakne sa kapuljačom, koja treba da omogući zaštitu od vetra i kiše. Po lepom vremenu biciklistički šorc se odlično kombinuje sa prozračnim majicama sa kratkim rukavima ili bez rukava. Biciklistički šortsevi su izrađeni od kvalitetnog, elastičnog materijala, koji odlično prianja, eliminiše znoj i brzo se suši. Biciklistički šorc ima širok, elastičan i udoban pojas i često je dizajniran sa malim i praktičnim džepom sa zadnje strane šorca ili na nogavici.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman biciklističkih šorceva i druge odeće za biciklizam, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...