Bidoni za vodu - Boce za bicikle

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

14 Proizvoda

24   60  

14 Proizvoda

24   60  

Praktični i korisni bidoni za vodu

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. Oprema za bicikliste je raznovrsna i doprinosi udobnosti, komforu i bezbednosti tokom vožnje. Posvećeni sportisti vole da budu motivisani i da prate svoje rezultate, a sportski satovi i merači za bicikl to omogućavaju. Za prijatnu vožnju po lepom vremenu važna je hidratacija, zbog toga su držači za boce obavezna oprema, jer su namenjeni za čuvanje bidona. Bidoni za vodu imaju različit dizajn, koji može biti jednostavan ili veoma moderan i ergonomski oblikovan. Bidon može biti transparentan ili moderno obojen i razlikuje se po svojoj zapremini. Kvalitetan bidon za vodu ima dizajn otvora sa zaštitom od neželjenog prosipanja vode. Bidoni za vodu su izrađeni od kvalitetne plastike bez štetnih sastojaka.

Torbe za bicikle su praktične za čuvanje svih neophodnih ličnih stvari bicikliste, kao što su ključevi, telefon, novac i druge sitnice. Sa ovako praktičnom i korisnom opremom za bicikl, biciklisti ostaje da stavi zaštitne naočare i kacigu i uputi se u novu sportsku avanturu.

 Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki asortiman bidona, boca za vodu, držača za boce i ostale opreme za bicikl, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...