Blatobrani-štitnici za lanac

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

1 Proizvod

24   60  

1 Proizvod

24   60  

Blatobrani i štitnici za lanac su korisna oprema za bicikl

Biciklizam je izuzetno masovan i popularan sport. U velikim gradovima se bicikli voze po uređenim posebnim stazama, koje su namenjene za bicikliste i na taj način se olakšava vožnja i podstiče korišćenje bicikla kao prevoznog sredstva. Kada se postavi dečije sedište na bicikl onda i sasvim mala deca, zajedno sa svojim roditeljima mogu uživati u ovom lepom sportu. Da bi vožnja bicikla bila komforna, udobna i bezbedna, potrebno je da oprema bude kvalitetna. Mnogo je dodataka za bicikl bez kojih se ne može zamisliti udobna i komforna vožnja.

Blatobrani za bicikl su neophodni da zaštite biciklistu od prljanja. Posebno za brdski bicikl je važno da blatobrani budu izrađeni od kvalitetne plastike i da se lako montiraju. Blatobrani za bicikl treba da odgovaraju debljini guma. Za lanac za bicikl postoje štitnici, koji štite sam lanac i biciklistu od prljanja tokom vožnje. Izrađeni su od kvalitetnog materijala i imaju različitu veličinu u zavisnosti od vrste bicikla. Blatobrani i štitnici za lanac su dodaci za bicikl bez kojih se ne može zamisliti prijatna i udobna vožnja.  

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman opreme za biciklizam, koja obuhvata bicikle, dodatke za bicikl, veliki izbor kaciga i naočara, kao i odeću i obuću koja je namenjena za bicikliste, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...