Brave i alarmni sistemi za bicikl

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

16 Proizvoda

24   60  

16 Proizvoda

24   60  

Brave i alarmni sistemi za bicikl

Biciklizam je izuzetno popularan sport. U velikim gradovima se uređenjem posebnih staza za bicikl olakšava vožnja i podstiče masovnije korišćenje bicikla kao prevoznog sredstva. Kada se postavi dečije sedište na bicikl onda i sasvim mala deca, zajedno sa svojim roditeljima mogu uživati u ovom lepom sportu. U ponudi se može naći mnogo dodatne opreme koja olakšava vožnju i čini je komfornom, udobnom i bezbednom. Naočare i kaciga spadaju u važnu zaštitnu opremu. Kvalitetna, lagana i prozračna kaciga štiti glavu od mogućih udaraca, a naočare štite oči od UV zračenja i od insekata. Satovi i merači su veoma korisni za praćenje i analizu pokazatelja i rezultata prilikom svih sportskih aktivnosti, uključujući i vožnju bicikla.

Ljubitelji ovog sporta vole da imaju kvalitetnu opremu i često investiraju u kvalitetne i skupe bicikle. Posebno je u gradskim uslovima važno zaštititi bicikl od moguće krađe. Postoje različite brave i alarmni sistemi koji omogućavaju zaštitu. U ponudi je veliki izbor brava za bicikl, koje su izrađene od kvalitetnih i izdržljivih materijala, otpornih na oštećenja i koroziju, različitih veličina i oblika. Neki modeli brava za bicikl se mogu sklopiti, automatski zaključavati, zaključavati sa ključem ili uz pomoć šifre. Često se koriste čelične sajle za zaštitu bicikla, koje se lako koriste. Sajla može biti različite debljine, dužine i oblika, kao što je spirala i iskustva su veoma pozitivna. Lanci i katanac za bicikl imaju široku primenu u zaštiti. Postoji veliki izbor dužina, debljina i veoma su praktični za zaključavanje bicikla na objekte različitog oblika. Sa razvojem moderne tehnologije u ponudi je i alarm za bicikl, koji automatski reaguje na pomeranje bicikla. Prema vrednosti bicikla, njegovoj nameni, mestu parkiranja i potrebama biciklista, lako je u velikoj ponudi brava i alarmnog sistema naći adekvatnu zaštitu za bicikl.    

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman brava i alarmnih sistema za bicikl, kao i druge opreme za biciklizam, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...