Dečije sedište za bicikl

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

1 Proizvod

24   60  

1 Proizvod

24   60  

DEČIJE SEDIŠTE ZA BICIKL MORA BITI BEZBEDNO I UDOBNO

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste.

Skoro smo sigurni da je vožnja bicikla veština koju deca prvo savladaju, zbog toga ovaj lep sport ima još veći značaj za decu. Bicikli se često nasleđuju i tada se može desiti i da nisu dovoljno udobni i prilagođeni novom korisniku. Naročito je važno da dečiji bicikli budu prilagođeni uzrastu deteta, da su lagani i izrađeni od kvalitetnog materijala, kao i da imaju pomoćne točkove za početnike u ovoj veštini. Za zaštitu nežne i osetljive dečije glave, obavezan deo opreme su kacige, koje treba da budu kvalitetne i izrađene sa najnovijim tehnologijama koje omogućavaju prozračnost, zaštitu i udobnost. Dizajn je moderan i prilagođen deci, kako bi ih rado nosili i na njih se brzo navikli.

Dok deca ne nauče da samostalno voze bicikl, mogu imati iskustvo vožnje zajedno sa svojim roditeljima. Sedište za decu za bicikl se može montirati i avantura može da počne! Dečije sedište za bicikl se razlikuje po veličini i uzrastu deteta. Sva dečija sedišta za bicikle su dizajnirana za sigurnu i bezbednu vožnju deteta i imaju sigurnosni pojas koji se podešava, udoban oslonac za noge i zaštitu za dečija stopala. Često je dečije sedište za bicikl opremljeno i dodatnom trakom za sigurnost. Sedište za bicikl za decu se može pomerati u nekoliko različitih položaja, koji se prilagođavaju veličini bicikla i deteta. Za montiranje ovakvog sedišta postoje uslovi koje je potrebno ispuniti, kao što je veličina točkova bicikla i kvalitet okvira. Trud, vreme i novac uložen u sedište za decu za bicikl se višestuko vraća, jer donosi nezaboravne porodične uspomene i iskustva u prirodi i sportskim aktivnostima.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki izbor sedišta za decu za bicikl i druge opreme za biciklizam, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...