Biciklističke kacige

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 100

24   60  
  1. Bolle ADAPT, kaciga, crna

    2 boje

    Bolle ADAPT, kaciga, crna
    11.519,20Rsd 14.399,00Rsd

Proizvodi 1-24 od 100

24   60  

Kacige su važna zaštitna biciklistička oprema

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. Da bi uživanje bilo kompletno, oprema za bicikliste mora biti kvalitetna.

Kacige za bicikle kao važan faktor zaštite glave su obavezan deo biciklističke opreme. I kada nisu obavezne za nošenje, preporuka je da se nose, jer ne samo da štite glavu od mogućih povreda, štite od vetra i kiše, dok su istovremeno veoma prozračne i prijatne za nošenje. Kacige za decu za bicikle su obavezne, imaju veoma atraktivan dizajn koji je prilagođen deci, kako bi ih mali biciklisti rado nosili i od početka se navikli na njihovo nošenje. Kvalitetne kacige za bicikle su izrađene korišćenjem najnovijih tehnologija, koje omogućavaju zaštitu glave u slučaju pada, udobnost prilikom nošenja, lagane su i prijatne za nošenje. Kaciga za bicikl može imati univerzalnu veličinu ili se njena veličina može podešavati. Prozračnost biciklističke kacige se postiže sa većim brojem otvora ili kanala. Biciklističke kacige su dizajnirane tako da se lako koriste, pružaju zaštitu od insekata i mogu imati vizir koji štiti oči, a može se i skinuti. Dizajnirane su da odlično prianjaju glavi i doprinose modernom sportskom izgledu.

Za udobnu vožnju važno je imati udobno sedište. Posebno je važno da dečije sedište bude po svom ergonomskom dizajnu prilagođeno mladim biciklistima, kako bi što duže i istrajnije mogli da se posvete ovom lepom sportu. Veoma je korisno zbog bezbednosti na putu imati jedan od brojnih modela pumpe za bicikl. Nepredviđene situacije su uvek moguće, a one se lako mogu prevazići sa korisnom dodatnom opremom i nastaviti vožnju dalje sa osećajem zadovoljstva i sigurnosti. 

Za sve koji se posvećeno bave biciklizmom namenjeni su uređaji koji prate njihova dostignuća i rezultate, kao što su sportski satovi i merači. Merač brzine za bicikl kombinuje najvažnije funkcije, kao što je prosečna brzina i kilometraža. Sportski satovi imaju brojne funkcije koje olakšavaju sve sportske aktivnosti i doprinose njihovom kvalitetu i bezbednosti.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman opreme za biciklizam, koja obuhvata bicikle, dodatke za bicikl, veliki izbor kaciga i naočara, kao i odeću i obuću koja je namenjena za bicikliste, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...