Biciklističke naočare

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

18 Proizvoda

24   60  

18 Proizvoda

24   60  

Naočare kao zaštitna biciklistička oprema

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. Da bi uživanje bilo kompletno, oprema za bicikliste mora biti kvalitetna.

Da bi se osećali lepo i udobno prilikom vožnje potrebno je da sedišta bicikla budu prilagođena biciklisti. Sedišta se posebno dizajniraju za muškarce, žene i decu, za početnike i napredne vozače, ali je njihova osnovna funkcija da budu udobna. Kacige kao važan faktor zaštite glave su nekada i obavezan deo opreme. I kada nisu obavezne za nošenje, preporuka je da se nose, jer ne samo da štite glavu od mogućih povreda, štite od vetra i kiše, dok su istovremeno veoma prozračne i prijatne za nošenje. Naočare za biciklizam ne spadaju u obaveznu opremu, ali su toliko korisne i praktične, da ih obožavaju svi koji su ih ikada probali. Biciklističke naočare omogućavaju 100% UV zaštitu i štite od insekata. Udobne naočare za bicikl imaju moderan sportski dizajn, lagane su i omogućavaju promenu stakla za različite vremenske uslove. Za sve koji se ozbiljnije bave biciklizmom namenjeni su uređaji koji prate njihova dostignuća i rezultate, kao što su sportski satovi i merači. Merač brzine za bicikl kombinuje najvažnije funkcije, kao što je prosečna brzina i kilometraža. Sportski satovi imaju brojne funkcije koje olakšavaju sve sportske aktivnosti i doprinose njihovom kvalitetu i bezbednosti.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman opreme za biciklizam, koja obuhvata bicikle, dodatke za bicikl, veliki izbor kaciga i naočara, kao i odeću i obuću koja je namenjena za bicikliste, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...