Nosači za bicikle

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

2 Proizvoda

24   60  

2 Proizvoda

24   60  

Praktični nosači za bicikl

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. Da bi vožnja bila udobna i komforna potrebno je imati adekvatnu opremu za bicikl.

Neki dodaci su izuzetno praktični, kao što je nosač za bicikle, koji služi kao prtljažnik za sve što je neophodno poneti za komfornu i prijatnu vožnju. Nosači za bicikle koji su izrađeni od kvalitetnog materijala, aluminijuma, dugo traju i lako se montiraju ispod sedišta. Za bezbednost i komfor bicikliste zadužene su naočare, koje štite oči od sunca i insekata. Za sigurnost na putu dobro će doći bilo koji model pumpe za bicikl. U ponudi je veliki izbor modela, od ručnih pumpi do samostojećih, dvosmernih, većih i manjih po svom dizajnu i kapacitetu. Pumpe za bicikle treba da budu izrađene od kvalitetnog, laganog materijala i da imaju jednostavan sistem montiranja. Kada je biciklista opremljen sa korisnim dodacima koji omogućavaju bezbednost i sigurnost na putu, ostaje mu samo da maksimalno uživa u vožnji i pejzažima.  

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman nosača za bicikl, ali i kompletnu ponudu za biciklizam, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...