Biciklistička oprema

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

9 Proizvoda

24   60  

9 Proizvoda

24   60  

Kvalitetne pumpe za bicikl 

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste.

Da bi uživanje bilo kompletno, oprema za bicikliste mora biti kvalitetna. Kvalitetna i ergonomski dizajnirana sedišta su zadužena za udobnu i dugu vožnju. Za sve posvećene bicikliste koji žele da prate svoja dostignuća, prosečnu brzinu i kilometražu, zaduženi su sportski satovi - merači za bicikl. Kacige i naočare svojim kvalitetom omogućavaju biciklistima da zaštite glavu i lice. Oprema za bicikliste treba da omogući ne samo udobnu već i bezbrižnu vožnju. Za sigurnost na putu dobro će doći bilo koji model pumpe za bicikl. U ponudi je veliki izbor modela, od ručnih pumpi do samostojećih, dvosmernih, većih i manjih po svom dizajnu i kapacitetu. Pumpe za bicikle treba da budu izrađene od kvalitetnog, laganog materijala i da imaju jednostavan sistem montiranja na bicikl.  

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći izbor pumpi za bicikl i ostale opreme za biciklizam, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...