Satovi, merači za bicikl

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

18 Proizvoda

24   60  
 1. Polar VANTAGE M2, sat, zlatna

  1 boja

  Polar VANTAGE M2, sat, zlatna
  29.999,20Rsd 37.499,00Rsd
 2. Coros APEX B15, sat, crna

  1 boja

  Coros APEX B15, sat, crna
  47.699,99Rsd 52.999,99Rsd

18 Proizvoda

24   60  

Merači za bicikl i satovi za bicikliste

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. Da bi uživanje bilo kompletno, oprema za bicikliste mora biti kvalitetna. Da bi se osećali lepo i udobno prilikom vožnje potrebno je da odeća bude funkcionalana, izrađena od kvalitetnih tehničkih materijala, koji su elastični, prozračni i eliminišu znoj. Pored odeće i obuća mora biti udobna, lagana i izrađena od kvalitetnih materijala koji su prozračni, odlično prianjaju stopalu i ne klizaju se. Bicikli se razlikuju po svojim karakteristikama i mogu biti namenjeni za početnike ili za one koji su već stekli znanje i veštine biciklizma. Za sve koji se ozbiljnije bave biciklizmom namenjeni su uređaji koji prate njihova dostignuća i rezultate, kao što je brzinometar i sportski satovi poznatih brendova Garmin i Polar. Merač brzine za bicikl kombinuje najvažnije funkcije, kao što je prosečna brzina i kilometraža. Brzinomer za bicikl uprkos kompaktnoj veličini ima ekran koji je dovoljno veliki i jednostavan za upotrebu.

Muški Polar sportski satovi su namenjeni za sve posvećene sportiste, koji žele da prate svoja dostignuća i rezultate. Polar satovi su višenamenski i imaju mnogo korisnih funkcija. Kvalitetni su i izdržljivi. Ženski sportski satovi imaju elegantan i sofisticiran sportski dizajn, kome je teško odoleti. Garmin satovi su poznati po tome da koriste najnaprednije tehnologije za praćenje sportskih aktivnosti. Sve sportske aktivnosti su kvalitetnije i bezbrižnije uz sve performanse koje nude sportski satovi Polar i Garmin.  

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman sportskih satova i opreme za biciklizam, koja obuhvata bicikle, dodatke za bicikl, veliki izbor kaciga i naočara, kao i odeću i obuću koja je namenjena za bicikliste, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...