Sedišta za bicikle

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

5 Proizvoda

24   60  

5 Proizvoda

24   60  

SEDIŠTE BICIKLA MORA BITI UDOBNO

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. Da bi uživanje bilo kompletno, oprema za bicikliste mora biti kvalitetna. Da bi se osećali lepo i udobno prilikom vožnje potrebno je da odeća bude funkcionalana, izrađena od kvalitetnih tehničkih materijala, koji su elastični, eliminišu znoj i veoma su prozračni. Pored odeće i obuća mora biti udobna, lagana i izrađena od kvalitetnih materijala koji su prozračni, odlično prianjaju stopalu i ne klizaju se.

Za maksimalnu udobnost prilikom vožnje, najvažnije je da sedište za bicikl bude kvalitetno i udobno. Razlikuje se sedište za biciklu koje je namenjeno za muškarce, žene i decu. U svim slučajevima sedište za bicikl ima ergonomski dizajn i koriste se tehnologije koje omogućavaju komfor i ravnomernu raspodelu težine. Da bi se povećala udobnost koristi se navlaka za sedište bicikla, koja je izrađena od kvalitetnih materijala. Udobno sedište za bicikl je garancija duge i lepe vožnje, a za početnike je podsticaj da ne odustaju od najlepših iskustava koje donosi ovaj sport. 

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman opreme za biciklizam, koja obuhvata bicikle, dodatke za bicikl, veliki izbor kaciga i naočara, kao i odeću i obuću koja je namenjena za bicikliste, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...