Svetla za bicikle

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

21 Proizvoda

24   60  

21 Proizvoda

24   60  

SISTEMI OSVETLJENJA ZA BICIKLE

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. Da bi uživanje bilo kompletno, potrebno je imati i adekvatnu opremu za biciklizam.

Dobar bicikl, koji je prilagođen potrebama bicikliste je najvažniji, zatim je važan dobar izbor kacige i zaštitnih naočara. Pored toga, postoji još mnogo opreme koja omogućava komfor i bezbednost prilikom vožnje. Torbe za bicikle su veoma praktične za čuvanje ličnih stvari, koje je potrebno imati uvek pri ruci. Bezbednost u toku vožnje se ne može zamisliti bez zvona i trube. Za bezbednu vožnju po smanjenoj vidljivosti i mraku zadužena su svetla za bicikle. Svetla za bicikl se razlikuju po tome da li se postavljaju na prednju ili zadnju stranu bicikla. Prednje svetlo za biciklu služi za osvetljenje puta i može imati veći ili manji svetlosni snop i jačinu osvetljenja. Za svakog biciklistu je značajan podatak vreme trajanja baterije svetla za bicikle i mogućnost lakog punjenja putem usb kabla. Montiranje treba da bude jednostavno, a nosač svetla treba da je izrađen od kvalitetnog materijala. Silikonski nosač se pokazao veoma stabilan. Kvalitetna svetla za bicikle su kompatibilna sa svim okvirima bicikla i vodootporna su.

Sa adekvatnom odećom, obućom i opremom za biciklizam, avantura i uživanje će uvek biti na najvišem nivou.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman opreme za biciklizam, koja obuhvata bicikle, dodatke za bicikl, veliki izbor kaciga i naočara, kao i odeću i obuću koja je namenjena za bicikliste, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...