Torbice za bicikle

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

18 Proizvoda

24   60  
 1. Topeak TOPLOADER, torba

  1 boja

  Topeak TOPLOADER, torba
  3.079,30Rsd 4.399,00Rsd
 2. Topeak AERO WEDGE, torba ispod sedišta

  1 boja

  Topeak AERO WEDGE, torba ispod sedišta
  2.029,30Rsd - 2.239,30Rsd 3.199,00Rsd
 3. Cytec SADDLEBAG, torba ispod sedišta, crna

  1 boja

  Cytec SADDLEBAG, torba ispod sedišta, crna
  1.599,21Rsd - 1.999,21Rsd 2.499,01Rsd
 4. Cytec FRAME BAG, torba, crna

  1 boja

  Cytec FRAME BAG, torba, crna
  1.599,21Rsd 1.999,01Rsd

18 Proizvoda

24   60  

PRAKTIČNE TORBE ZA BICIKLE

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. Da bi uživanje bilo kompletno, potrebno je imati i adekvatnu opremu za biciklizam.

Dobar bicikl, koji je prilagođen potrebama bicikliste je najvažniji, zatim je važan dobar izbor kacige, koje su dizajnirane i namenjene da omoguće zaštitu za glavu i na kraju, veoma su korisne naočare, koje štite najvažniji deo lica, oči od povreda i sunca.

Torbice za bicikle su veoma tražene, zbog svoje praktičnosti. U njih je moguće staviti najpotrebnije sitnice, kao što je telefon, ključevi, novac i druge lične stvari koje je korisno imati pri ruci. Torbe za bicikle mogu imati različitu veličinu, organizaciju predgrada i način montiranja na biciklo. Torbica za biciklo koja se montira na okvir bicikla je izuzetno praktična. Za veću bezbednost torbica za bicikl ima reflektujuće elemente i izrađena je od kvalitetnog, vodootpornog materijala. Ostale potrebne stvari za udobnu i prijatnu vožnju mogu se staviti u manji ranac, koji je dizajniran da bude svestran i udoban za nošenje. Sa adekvatnom odećom, obućom i opremom za biciklizam, avantura i uživanje će uvek biti na najvišem nivou.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman opreme za biciklizam, koja obuhvata bicikle, dodatke za bicikl, veliki izbor kaciga i naočara, kao i odeću i obuću koja je namenjena za bicikliste, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...