Fitnes, trening & joga

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 1286

24   60  

Proizvodi 1-24 od 1286

24   60  

Fitnes

Svako od nas ima svoju omiljenu sportsku aktivnost. Neki trče, drugi planinare, treći uživaju u vožnji bicikla, neki su impresionirani sportovima sa loptom, a mnogi uživaju u vodenim sportovima... Svi ovi različiti sportovi imaju zajednički osnovni motiv, a to je razvijanje fizičke aktivnosti. U tom maniru, teretana ili fitnes sala je svojevrsni studio u kom možemo razviti svoje mišiće i sistematski izgraditi njihovu snagu, izdržljivost i mobilnost. Samo telo sa dobrom osnovom može dugoročno prevazići napore i teret različitih sportskih aktivnosti. To povećava zadovoljstvo i radost prilikom bavljenja našim omiljenim sportovima, dok istovremeno smanjuje mogućnost povrede.

Ljudsko telo je veoma izuzetno i kompleksno. Kontinuitet besprekornih performansi zavisi direktno od naše posvećenosti, truda i brige o našem telu. Ako ignorišemo signale našeg tela, verovatnoća umora, povreda, pucanja i oštećenja se znatno povećava. Zato je briga o sopstvenom telu neka vrsta obavezne lične higijene.

Fitnes oprema za kuću

Ne morate biti sportski fanatik da bi krenuli sa svakodnevnim treninzima i prošli obuku korišćenja sprava. Svako može trenirati u skladu sa svojim sposobnostima i ciljevima. Neko trenira jer bih želeo da se oslobodi dodatnih kilograma i želi da poboljša svoje držanje. Neko trenira da bi se spremio za učešće na pravom maratonu. Neko trenira jer će ovog leta ili na biciklistička putovanja i želi da poboljša svoju snagu i spremnost. Dnevna soba može postati mesto za trening, jer postoje eliptični trenažeri, sobni bicikli, trake za trčanje, tegovi, elastične trake i mnogo drugih uređaja za fitnes.

Oprema za fitnes

Najbitniji sastojak treninga je čvrsta volja i cilj. Zatim nam je potrebna osnovna oprema. Moderna odeća za fitnes se uglavnom pravi od visokokvalitetnih, brzo sušećih tehničkih materijala koji dobroodvajaju vlagu od tela. PoFred toga, oni su dizajnirani u modelima koji omogućavaju veću slobodu kretanja. Takođe je poželjno imati specijalnu obuću za fitnes koja obezbeđuje dobru lateralnu stabilnost i đonove koji obezbeđuju dobro prianjanje na ravnim i glatkim površinama. Sve ovo je, naravno, dostupno u Intersport online prodavnici.

 

Učitavanje...