Patike za trening & teretanu

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 65

24   60  

Proizvodi 1-24 od 65

24   60  

Udobna i lagana obuća i odeća za fitness, trening i jogu

Koncept fitness je izuzetno zastupljen oblik fizičke aktivnosti, koji podrazumeva vežbe koje omogućavaju održavanje dobre fizičke forme. Treniranje ima za cilj i estetiku i zdravlje. Svrha fitnesa je da telo bude zdravo, što se postiže vežbama izdržljivosti, fleksibilnosti i snage. Postoje različite vrste fitnesa. Neki oblici su zahtevniji i zahtevaju pomoć i vodstvo trenera. Međutim, bilo koja osoba određene vežbe može raditi spontano i bez velike pripreme, poput brzog hoda. Adekvatna odeća za fitness – trening - jogu mnogo doprinosi da se osećate udobno i komforno prilikom aktivnosti. Ona je kreirana da omogući slobodu pokreta, dok su materijali prozračni, prijatni za nošenje i tehnološki napredni. Nike, adidas i Puma su brendovi koji osim kvalitetnih proizvoda diktiraju i modne trendove u sportskoj odeći i obući. Njihova saradnja sa modnim dizajnerima doprinosi veoma atraktivnom asortimanu, kome je teško odoleti, ali koji na kraju doprinosi i podstiče zadovoljstvo prilikom treniranja. 

Svestrane patike za trening

Obuća za fitnes je veoma zastupljena u asortimanu sportskih brendova. Reebok, Puma, Nike i adidas imaju veliki asortiman muške, ženske i dečije obuće. Ženska obuća za fitness-trening-jogu ima moderan dizajn, koji će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike.  Patike za fitnes su lagane i izrađene su od prozračnih materijala. Patike za teretanu su najudobnije ukoliko imaju dizajn takozvane “čarape”. Takve patike za trening savršeno prianjaju stopalu i svojom konstrukcijom bez šavova ne iritiraju kožu. Za treninge izdržljivosti, snage i treninge na otvorenom prostoru, vodi se računa da đon patike bude izrađen od kvalitetnih i izdržljivih materijala, kao i da omogući odličnu amortizaciju i prianjanje podlozi. Reebok je vodeći globalni proizvođač crossfit obuće i odeće. Reebok crossfit patike poslednje generacije imaju najinovativniji đon za treninge snage i izdržljivosti, dok istovremeno nudi anatomsku podršku koja je prirodna i sigurna. Sa izborom kvalitetnih i odgovarajućih patika vaš trening će biti još prijatniji i efikasniji. 

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći izbor kvalitetne obuće za fitnes-trening-jogu, kao i ostale potrebne opreme, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva

Učitavanje...