Odeća za trening & teretanu

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 786

24   60  

Proizvodi 1-24 od 786

24   60  

Najbolja oprema za fitness–trening-jogu

Koncept fitness je izuzetno zastupljen oblik fizičke aktivnosti, koji podrazumeva vežbe koje omogućavaju održavanje dobre fizičke forme. Treniranje ima za cilj i estetiku i zdravlje. Svrha fitnesa je da telo bude zdravo, što se postiže vežbama izdržljivosti, fleksibilnosti i snage. Postoje različite vrste fitnesa. Neki oblici su zahtevniji i zahtevaju pomoć i vodstvo trenera. Međutim, bilo koja osoba određene vežbe može raditi spontano i bez velike pripreme, poput brzog hoda. Adekvatna oprema za fitness – trening - jogu mnogo doprinosi da se osećate udobno i komforno prilikom aktivnosti.  Obuća za fitnes je veoma zastupljena u asortimanu poznatih sportskih brendova i posebno je kreirana za različite intenzitete treninga i namenjena je za muškarce, žene i decu. Ženska obuća za fitness-trening-jogu se ističe osim po kvalitetu i sa svojim veoma modernim dizajnom, koji će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike.

Kvalitetna i udobna odeća za trening

Odeća za trening ima svestranu upotrebu i može se koristiti tokom fizičke aktivnosti, ali i u slobodno vreme, jer je veoma udobna i prijatna za nošenje. Udobne helanke, koje lepo ističu žensku liniju se odlično kombinuju sa ostalom odećom i mogu se nositi u različitim prilikama. Kompleti za trening koji se sastoje od helanki i topova, kao i šorceva i majica, su izrađeni od veoma prozračnih i elastičnih materijala koji se brzo suše i eliminišu znoj. Kompleti su moderni i praktični za nošenje, jer ste u njima uvek primećeni, a niste gubili vreme na kombinovanje boja i dezena. Majice su uvek bile najprodavaniji komad odeće, tu tradiciju imaju i majice za teretanu i vežbanje. Nikada ih nećete imati previše, bilo da se radi o majicama sa kratkim rukavima, majicama bez rukava i atlet majicama. Materijali su prozračni, prijatni za nošenje, dok su krojevi takvi da omogućavaju slobodu pokreta. Topovi za trening imaju kraći dizajn, blago elastičan materijal i veoma su omiljeni za nošenje, jer omogućavaju potrebnu podršku u toku fizičke aktivnosti. Izbor udobne i kvalitetne odeće doprineće vašem boljem raspoloženju i efikasnijem treningu.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći izbor kvalitetne odeće za fitnes-trening-jogu, kao i ostale potrebne opreme, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...