Helanke za trening & teretanu

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 84

24   60  

Proizvodi 1-24 od 84

24   60  

Udobne i moderne helanke za fitness

Zdrav i aktivan način života se ne može zamisliti bez sporta i sportskih aktivnosti. Sportske aktivnosti su tako raznovrsne da svako može odabrati sport koji je usklađen sa njihovim mogućnostima i ciljevima. Za sve koji žele da izgrade snagu teretana će biti najbolji prijatelj. Za povećanje kondicije i izdržljivost preporučuje se fitnes i kardio trening, a za opuštanje i istezanje odlična je joga. Da bi treniranje bilo udobno i komforno, oprema treba da bude kvalitetna i adekvatna. 

Idealne pantalone za trening svojim dizajnom i materijalom su prilagođene mestu i načinu treniranja i vežbanja. Helanke za fitness su izrađene od laganog i prozračnog materijala, koji je elastičan i koji odlično eliminiše znoj i brzo se suši. Helanke imaju dizajn koji ističe figuru tela, a dužina može biti različita, od dugih, preko 7/8 do kratkih. Helanke su odlične za sve aktivnosti koje zahtevaju maksimalnu slobodu pokreta, jer odlično prianjaju telu i imaju udoban pojas. Helanke za devojčice se po svom dizajnu ne razlikuju mnogo od modernih ženskih helanki. Ukrašene su prelepim motivima i štampom, tako da pored udobnosti i komfora prilikom nošenja, osvajaju i svojim atraktivnim izgledom.  

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman helanki i pantalona za trening, kao i ostale opreme za vežbanje, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...