Oprema za trening

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 302

24   60  
  1. Adidas YOGA DUF, torba, pink

    1 boja

    Adidas YOGA DUF, torba, pink
    4.799,20Rsd 5.999,00Rsd

Proizvodi 1-24 od 302

24   60  

Širok asortiman opreme za fitnes, trening i jogu

Koncept fitness je izuzetno zastupljen oblik fizičke aktivnosti, koji podrazumeva vežbe koje omogućavaju održavanje dobre fizičke forme. Treniranje ima za cilj i estetiku i zdravlje. Svrha fitnesa je da telo bude zdravo, što se postiže vežbama izdržljivosti, fleksibilnosti i snage. Adekvatna odeća za fitness – trening - jogu mnogo doprinosi da se osećate udobno i komforno prilikom aktivnosti. Ona je kreirana da omogući slobodu pokreta, dok su materijali prozračni, prijatni za nošenje i tehnološki napredni. Danas, poznati sportski brendovi osim kvalitetnih proizvoda plasiraju i modne trendove za svaku novu sezonu. Obuća za fitnes je veoma zastupljena u asortimanu poznatih sportskih brendova. Veliki je izbor patika koje su namenjene za muškarce, žene i decu. Ženska obuća za fitness-trening-jogu ima moderan dizajn, koji će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike.

Kvalitetna i svestrana dodatna oprema za trening

Fitnes oprema pored adekvatne obuće i odeće podrazumeva i mnogo korisnih dodataka, koji olakšavaju i čine udobnim svaki trening. Podloga za vežbanje je preporučljiva, jer omogućava higijensku zaštitu i udobnost prilikom vežbanja. Prostirka za vežbanje je izrađena od kvalitetnog i izdržljivog materijala. U ponudi su prostirke različite namene i debljine. Odlično prianjaju podlozi, što je veoma važno prilikom vežbanja i štite kolena i druge delove tela. Vežbe joge se ne mogu zamisliti bez udobne prostirke.

Sva potrebna oprema za teretanu se lako može spakovati i poneti u sportskoj torbi. Torbe za trening mogu biti izrađene od različitih materijala, imaju različite dimenzije i oblik, ali su sve veoma svestrane, jer se mogu koristiti i prilikom kraćih putovanja. Torbe za trening imaju moderan sportski dizajn i kreirane su da budu izdržljive, sa dugim vekom trajanja. 

Za sve koji više vole da odlazak u teretanu zamene za vežbanje kod kuće, sobni bicikl je idealan za kondicione treninge i veoma je praktičan, jer se lako može uklopiti u svaki prostor. Sobni bicikl je najpopularnija sprava za vežbanje kod kuće i sigurno nećete biti razočarani ukoliko ga sebi priuštite.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći izbor kompletne opreme za fitnes-trening-jogu, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...