Fitnes sobni bicikli

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

9 Proizvoda

24   60  

9 Proizvoda

24   60  

Fitnes bicikli su najpopularnije sprave za vežbanje kod kuće

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da posetite teretanu, to ne treba da vas obeshrabri i spreči da vežbate. Za vežbanje kod kuće najvažnija je dobra volja, a sve ostalo ćete prilagoditi svom vremenu, mogućnostima i potrebama.

Za održavanje kondicije i vežbanje kod kuće najpopularnije su sobne bicikle, koje ne zauzimaju mnogo prostora i savršene su za svakodnevno treniranje. Mini sobni bicikl se može uklopiti i u najmanji prostor, tako da sobni bicikl možete koristiti kad god odvojite malo vremena. Kućni bicikl ima moderan i udoban dizajn i veoma lako i brzo možete podesiti sedište i upravljač. Ekran je jednostavan za korišćenje i impresioniraće vas izuzetnom ponudom programa i parametara za podešavanje. Trenažni bicikl omogućava intenzivne treninge i zahtevnim sportistima. Bicikla za vežbanje će vam zaista omogućiti efikasan trening, ali ukoliko vam sedeći položaj nije najprijatniji, traka za trčanje je rešenja za vas, a za jačanje mišića celog tela, eliptični trenažeri su se pokazali kao savršeno rešenje. 

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman kvalitetnih bicikli za vežbanje kod kuće, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...