Lopte za pilates - gimnastične lopte

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

16 Proizvoda

24   60  

16 Proizvoda

24   60  

Omiljene i svestrane loptice za fitnes

Za vežbanje kod kuće ili u teretani lopta za vežbanje je mnogima omiljena oprema. Širok je spektar vežbi koje se još lakše i efikasnije mogu izvesti uz pomoć lopte za pilates, koja se može koristiti i za opušteno i preporučljivo, pravilno sedenje kod kuće. Fitnes lopte su izuzetno praktične za vežbe istezanja, koje su neophodne  posle svake fizičke aktivnosti. Gimnastične lopte su mnogo manje i imaju druge karakteristike, kao i namenu, ali svi oduševljeno gledamo kako sa njima rukuju vešte gimnastičarke. Za opuštanje posle napornih treninga idealna je sportska loptica za masažu. Sa njom se možemo sami masirati i efikasno opustiti mišiće nogu i drugih delova tela.

Ukoliko volite da vežbate kod kuće, benc klupe su dobra investicija, jer su svestrane i odlične za sve vežbe jačanja snage i mišića. Poznato je da oprema za jogu podrazumeva svega nekoliko dodataka, od kojih su najvažnije kvalitetne podloge za vežbanje. Podloge za vežbanje mogu imati razlićitu debljinu i mekoću, ali ako su izrađene od kvalitetnog i izdržljivog materijala imaće dug vek trajanja.

Oprema za fitnes vam pomaže da efikasnije vežbate i postignete što bolje rezultate, a da pri tom uživate u odabranoj fizičkoj aktivnosti.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman lopti za vežbanje, kao i ostale opreme za trening i fitnes, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...