Lopte za fudbal

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 39

Stranica
24   60  
  1. adidas RIHLA TRN FOIL, lopta za fudbal, srebrna

    1 boja

    adidas RIHLA TRN FOIL, lopta za fudbal, srebrna
    3.359,20Rsd - 3.359,21Rsd 4.199,01Rsd

Proizvodi 1-24 od 39

Stranica
24   60  

Fudbal-najvažnija sporedna stvar na svetu

Fudbal je danas najpopularniji sport na svetu, a igra se na svim kontinentima. Zanimljivo je napomenuti da je veći broj amatera u fudbalu nego profesionalaca. Oko 250 miliona ljudi igra fudbal redovno za neki profesionalni ili amaterski klub.

Potrebna oprema za fudbal

Za rekreativnu ili profesionalnu igru fudbala, neophodna je fudbalska lopta. Osim lopte za fudbal potrebne su i patike za fudbal. Ukoliko je obuća za fudbal dobro izabrana i kvalitetna, udobnost i zaštita su zagarantovani.  Obuća za fudbal koja je namenjena za decu, se po svom dizajnu i kvalitetu ne razlikuje od one koja je namenjena za odrasle. Odeća za fudbal je izrađena od kvalitetnih, prozračnih, tehničkih materijala, a za utakmice su namenjeni dresovi-komplet,  koji se za svaku sezonu posebno i sa puno pažnje kreiraju.

Fudbalske lopte su verujemo još od najranijeg detinjstva bile prvi kontakt sa sportom. Lopta za fudbal može imati različitu veličinu i namenu. Sportski brendovi kao što je Nike, adidas, Select u svom bogatom asortimanu imaju i replike zvaničnih lopti reprezentacija, lopte za futsal, univerzalne lopte, kao i dečije fudbalske lopte. Kvalitetne Nike lopte su izrađene od izdržljivog i kvalitetnog materijala i prepoznatljive po svom atraktivnom dizajnu. Popularna lopta za mali fudbal je dizajnirana da bude vidljiva i da omogući odličan let. Select lopte za futsal su vrhunskog kvaliteta, dizajna i izdržljivosti i one su teže od standardnih lopti, ali zbog toga i manje.   

Sa kvalitetnom opremom možete svoje treniranje i igru podići na viši nivo, zbog toga preporučujemo asortiman poznatih sportskih brendova.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći izbor lopti za fudbal, kao i ostale potrebne opreme za fudbal, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...
Hej, pri kupovini od preko 5.000 dinara, dobijate popust od 20% za proizvode po početnim cenama.