Oprema za hokej

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

1 Proizvod

24   60  

1 Proizvod

24   60  

Kvalitetna oprema za hokej

Hokej na ledu je veoma dinamičan sport jer igrači klizajući na ledu potižu velike brzine. Zbog svoje prirode, popularnost hokeja je ograničena na hladnija područja i vreme. Ukoliko ste ljubitelj ovog sporta onda znate koliko je važno da oprema za hokej bude kvalitetna.

Tvrda ledena površina, pločica koja leti velikom brzinom i fizički kontakt između igrača su razlog  zašto se oprema za hokej na ledu osim klizaljki i palica za hokej sastoji od niza zaštitne opreme: kacige, gumenog štitnika za zube, štitnika za vrat, ramena i grudi, štitnika za laktove, rukavica, čvrstih zaštitnih pantalona, štitnika za kolena  i potkolenice i štitnika za genitalije. Klizaljke za hokej na ledu su izrađene od čvrstih materijala, najčešće kože ili najlona, da bi se zaštitila stopala i zglobovi. Oštrice su im zaobljene sa obe strane, čime se olakšava kretanje na ledu i klizaljke su dizajnirane tako da štite od povreda druge igrače. Palice za hokej su izrađene od kvalitetnih drvenih materijala, koji omogućavaju izdržljivost i dug vek korišćenja. Moderan dizajn palice za hokej omogućava savršeno odupiranje pritisku i odličan su izbor za aktivnosti na ledu. U ponudi se mogu naći u različitim dužinama.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveću ponudu opreme za hokej, obavezno posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...