Kampovanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 152

24   60  

Proizvodi 1-24 od 152

24   60  

Kampovanje

Kampovanje je poseban način života jer je omogućava dodir sa netaknutom prirodom. Naravno, svako to može da doživi na svoj način. Možete kampovati uz more ili jezero, uživati ​​u pogledu na planinske vrhove itd... Možete kampovati sami, zajedno sa porodicom ili prijateljima. To može biti četrnaest nezaboravnih  dana na istom mestu, ali možete se premeštati na nove, uzbudljivije lokacije. . Šator je vrsta pokretne kuće, koju možete postaviti na hiljade parcela. Iako ima tanke zidove, nudi zaklon, toplinu i osećaj kao da ste kod kuće. Hladnoća ili vrućina neće predstavljati problem iskusnim kamperima. A onda ga presaviješ, ostaviš i vratiš. Zauzima tek toliko prostora da se može spakovati pod krevet. Ako želite, možete otvoriti prozore i vrata, kako bi spoljašnost i unutrašnjost postali jedna celina.

Šatori za svačiji ukus

Neki moderni šatori su tako mali i lagani da ih možemo sa lakoćom nositi u rancu. To nam omogućava da pronađemo mesto za kampovanje pod zvezdama ispod planinarskih tura i da na nama idealnom mestu smestimo šator. Nešto drugačije je porodično kampovanje. To se obično odvija u uređenim kampovima gde se postavljaju nešto veći šatori pogodni za 2-6 osoba. Tu je i poseban oblik  koji prvenstveno pružaju hlad od sunca.

Korisni pribor

Naravno, kampovanje je ugodnije  ako ga upotpunite sapravom opremom za kampovanje. Ručne lampe, mreže protiv komaraca, stolovi, stolice za kampovanje i ležaljke samo su neki od elemenata koji su tu da vam olakšaju kampovanje i upotpune utisak. Unutrašnjost šatora može se obogatiti jastucima i vrećama za spavanje. U porodičnim šatorima možemo koristiti i korisne pregrade u kojima možemo smestiti odeću i drugi prtljag.

Internet prodavnica Intersport nudi široku paletu opreme za kampovanje.

 

 

 

 

 

Učitavanje...