Oprema za kampovanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 185

24   60  

Proizvodi 1-24 od 185

24   60  

Potrebna oprema za kampovanje

Popularnost kampovanja je iz godine u godinu sve veća, zbog sve izraženije potrebe ljudi da što više vremena provode u prirodi. Uživanje i avantura boravka u prirodi su razlozi za izbor kampovanja kao načina za odstupanje od svakodnevnog načina života i uobičajenih, dobro poznatih vidova odmora.

Kvalitetna oprema za kampovanje je veoma važna, jer je njen dobar izbor uslov za bezbedan i prijatan boravak u prirodi i maksimalan užitak. Šatori za kampovanje se mogu naći u dobro opremljenim sportskim radnjama i njihova ponuda je zaista velika. Šatori se razlikuju po svojoj konstrukciji, dizajnu, veličini, vrsti materijala i zbog toga ćete lako moći da napravite izbor u skladu sa svojim potrebama. Moderni šatori pored svoje funkcionalnosti i zaštite imaju i jednostavan sistem montiranja. Vreće za spavanje su veoma praktične i imaju svestranu upotrebu. U ponudi se mogu naći vreće za spavanje koje su izrađene od kvalitetnih i toplih izolacionih materijala i različitih su dimenzija. Za još veću udobnost ispod vreće se može staviti adekvatna podloga, kao i dušek na naduvavanje, koji se može naći u različitim dimenzijama, dizajnu, kvalitetu i debljini. Mc Kinley je brend koji je prepoznatljiv po svojoj kvalitetnoj i bogatoj opremi za kampovanje. Mc Kinley šator za plažu je izuzetno praktičan i svestran jer omogućava zaštitu od UV zraka i jednostavno se postavlja. Neće zauzeti mnogo mesta u vašem prtljagu, a omogućiće vam mnogo komfora u vremenu provedenom na plaži.  

U opremanju ne zaboravite ni izuzetno važne sitnice, kao što je multifunkcionalan pribor za jelo, boce za vodu i lampe. Lampa za kampovanje ima funkcionalan dizajn i preporučljivo je uzeti lampu sa led svetlom, koja ima punjivu bateriju i dug vek trajanja.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveću ponudu kompletne opreme za kampovanje, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...