Baklje i svetiljke

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

24 Proizvoda

24   60  

24 Proizvoda

24   60  

Važni dodaci opreme za kampovanje kao što su baklje i svetiljke

Popularnost kampovanja je iz godine u godinu sve veća, zbog sve izraženije potrebe ljudi da što više vremena provode u prirodi. Uživanje i avantura boravka u prirodi su razlozi za izbor kampovanja kao načina za odstupanje od svakodnevnog načina života i uobičajenih, dobro poznatih vidova odmora.

Kvalitetna oprema za kampovanje je veoma važna, jer je njen dobar izbor uslov za bezbedan i prijatan boravak u prirodi i maksimalan užitak. Šatori za kampovanje se mogu naći u dobro opremljenim sportskim radnjama i njihova ponuda je zaista velika. Šatori se razlikuju po svojoj konstrukciji, dizajnu, veličini, vrsti materijala i zbog toga ćete lako moći da napravite izbor u skladu sa svojim potrebama. Moderni šatori pored svoje funkcionalnosti i zaštite imaju i jednostavan sistem montiranja. Nabavite i vreću za spavanje, koja je veoma praktična i ima svestranu upotrebu. Za još veću udobnost ispod vreće se može staviti podloga ili dušek na naduvavanje.

U opremanju ne zaboravite ni izuzetno važne dodatke, kao što je multifunkcionalan pribor za jelo, boce za vodu i baklje i svetiljke. Lampe za kampovanje se razlikuju po svom dizajnu, jačini svetla, dužini trajanja i načinu punjena baterije. Preporučljiva i dugotrajna lampa za kampovanje ima kvalitetno led svetlo i punjivu bateriju. Praktična čeona lampa je takođe veoma preporučljiva, jer omogućava nošenje na glavi, dobru vidljivost i slobodne ruke. Za još prijatniji večernji ambijent u prirodi, uljane baklje su odličan izbor i pri tom će vas zaštititi od insekata.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveću ponudu kompletne opreme za kampovanje, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...