Viseće ležaljke

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

4 Proizvoda

24   60  

4 Proizvoda

24   60  

Praktične i udobne ležaljke za kampovanje

Popularnost kampovanja je iz godine u godinu sve veća, zbog sve izraženije potrebe ljudi da što više vremena provode u prirodi. Uživanje i avantura boravka u prirodi su razlozi za izbor kampovanja kao načina za odstupanje od svakodnevnog načina života i uobičajenih, dobro poznatih vidova odmora.

Kvalitetna oprema za kampovanje je veoma važna, jer je njen dobar izbor uslov za bezbedan i prijatan boravak u prirodi i maksimalan užitak. Šatori za kampovanje se mogu naći u dobro opremljenim sportskim radnjama i njihova ponuda je zaista velika. Šatori se razlikuju po svojoj konstrukciji, dizajnu, veličini, vrsti materijala i zbog toga ćete lako moći da napravite izbor u skladu sa svojim potrebama. Moderni šatori pored svoje funkcionalnosti i zaštite imaju i jednostavan sistem montiranja. Nabavite i vreću za spavanje, koja je veoma praktična i ima svestranu upotrebu. Za još veću udobnost ispod vreće se mogu staviti podloge i dušeci na naduvavanje.

Viseće ležaljke su dizajnirane za prijatno letnje izležavanje. Kvalitetne ležaljke su izrađene od izdržljivih materijala i lako se montiraju. Različitih su dimenzija i nosivosti, jer mogu biti namenjene za jednu ili dve osobe. Najčešće se dobijaju u praktičnom pakovanju, koje olakšava transport i čuvanje.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveću ponudu kompletne opreme za kampovanje, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...