Ručni frižider

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

3 Proizvoda

24   60  

3 Proizvoda

24   60  

Praktični i kvalitetni prenosivi frižideri

Popularnost kampovanja je iz godine u godinu sve veća, zbog sve izraženije potrebe ljudi da što više vremena provode u prirodi. Uživanje i avantura boravka u prirodi su razlozi za izbor kampovanja kao načina za odstupanje od svakodnevnog načina života i uobičajenih, dobro poznatih vidova odmora.

Kvalitetna oprema za kampovanje je veoma važna, jer je njen dobar izbor uslov za bezbedan i prijatan boravak u prirodi i maksimalan užitak. Šatori za kampovanje se mogu naći u dobro opremljenim sportskim radnjama i njihova ponuda je zaista velika. Šatori se razlikuju po svojoj konstrukciji, dizajnu, veličini, vrsti materijala i zbog toga ćete lako moći da napravite izbor u skladu sa svojim potrebama. Moderni šatori pored svoje funkcionalnosti i zaštite imaju i jednostavan sistem montiranja. Vreće za spavanje su veoma praktične i imaju svestranu upotrebu. Za još veću udobnost ispod vreće se mogu staviti podloge i dušeci na naduvavanje.

U opremanju za boravak u prirodi ne zaboravite na praktičan ručni frižider. Prenosni frižider će vam omogućiti da hrana i piće ostanu prijatno sveži i po nekoliko sati. Ručni frižider može imati dizajn praktične torbe, koja je izrađena od kvalitetnog materijala sa ručkom i kaišem za lakše nošenje. Ručni frižider može imati različite dimenzije i dizajn i zbog toga ima svestranu upotrebu.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki izbor ručnih frižidera, kao i kompletnu opremu za kampovanje, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...