Šatori za kampovanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

16 Proizvoda

24   60  

16 Proizvoda

24   60  

Kvalitetni šatori za kampovanje

Popularnost kampovanja je iz godine u godinu sve veća, zbog sve izraženije potrebe ljudi da što više vremena provode u prirodi. Uživanje i avantura boravka u prirodi su razlozi za izbor kampovanja kao načina za odstupanje od svakodnevnog načina života i uobičajenih, dobro poznatih vidova odmora.

Kvalitetna oprema za kampovanje je veoma važna, jer je njen dobar izbor uslov za bezbedan i prijatan boravak u prirodi i maksimalan užitak. Šatori za kampovanje se mogu naći u dobro opremljenim sportskim radnjama i njihova ponuda je zaista velika. Šator za kampovanje se razlikuje po svojoj konstrukciji, dizajnu, veličini, vrsti materijala i zbog toga ćete lako moći da napravite pravi izbor u skladu sa svojim potrebama. Šator ima moderan i funkcionalan dizajn, a pre svega jednostavan sistem montiranja. Može biti dizajniran sa jednom ili više prostorija za boravak i sa obaveznim zaštitnim mrežama od insekata. Vreće za spavanje su veoma praktične i imaju svestranu upotrebu. U ponudi se mogu naći vreće za spavanje koje su izrađene od kvalitetnih i toplotno izolacionih materijala i različitih su dimenzija. Za još veću udobnost ispod vreće se može staviti adekvatna podloga, kao i dušek na naduvavanje, koji se može naći u različitim dimenzijama, dizajnu, kvalitetu i debljini.

Mc Kinley je brend koji je prepoznatljiv po svojoj kvalitetnoj i bogatoj opremi za kampovanje. Mc Kinley šatori su izrađeni od kvalitetnih i vodootpornih materijala sa odličnom unutrašnjom ventilacijom. U njihovoj ponudi je veliki izbor sportskih šatora različitih dimenzija i dizajna. Šatori za decu su posebno popularni za boravak na plaži, jer omogućavaju prijatno mesto za odmor i igru, dok istovremeno štite od sunca i UV zraka. Veoma su lagani i praktični za nošenje, jer ne zauzimaju mnogo prostora kada su sklopljeni. Pop up sistem otvaranja šatora za plažu je brz i jednostavan i zbog toga je veoma zastupljen i popularan.    

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveću ponudu šatora za kampovanje, kao i druge opreme za kampovanje, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...