Patike za košarku

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 55

24   60  

Proizvodi 1-24 od 55

24   60  

Oprema za košarku

Košarka je oduvek bio veoma popularan sport koji se igra na svih pet kontinenata. Danas u svetu ima vise od sto miliona aktivnih košarkasa. Košarka je i jedan od najgledanijih sportova na svetu. Njena popularnost je doprinela da i proizvođači sportske opreme posebnu pažnju posvećuju asortimanu i kvalitetu opreme za košarku. Oprema podrazumeva kvalitetne patike za košarku, dres, šorc i naravno dobar izbor košarkaške lopte. Muška obuća za košarku ima modele, kao što su veoma popularne Jordan patike, koje su postale urbana modna ikona.  Dečija obuća za košarku, odeća i ostala oprema se po svom kvalitetu i dizajnu ne razlikuje od opreme za odrasle.

Kvalitetne i izdržljive košarkaške patike

Zaista je na tržištu veliki izbor modela kada su u pitanju patike za košarku, patike za basket, koje su namenjene za muškarce, žene i decu. Sa kvalitetnom opremom možete svoje treniranje i igru podići na viši nivo, zbog toga preporučujemo asortiman poznatih sportskih brendova. Nećete biti razočarani ukoliko se odlučite za bilo koji model iz najnovije Nike i adidas kolekcije. Nike patike za košarku u svakom svom novom asortimanu, imaju i modele koji dolaze iz kolekcije legendarnih Nike Jordan patika, zbog toga što veruju da provereni kvalitet i dizajn ne treba menjati. Njihov poluduboki dizajn omogućava stabilnost i štiti zglobove, dok jedinstveni sistem vazdušnih jastuka Air Jordan patika omogućava maksimalnu udobnost i amortizaciju. Patike su izrađene od kvalitetnih materijala, sa atraktivnim dizajnom i đonom koji omogućava odlično prianjanje. Izuzetan dizajn imaju i adidas patike, koje mogu biti od kože ili izrađene u kombinaciji materijala, za još bolju prozračnost i prianjanje. Njihovi modeli namenjeni za decu imaju sistem lakog i jednostavnog pričvršćivanja, koji pored vezivanja sa pertlama može imati i dodatno vezivanje sa čičak trakom.

Patike poznatih sportskih brendova kao što su Nike i adidas su garancija kvaliteta, zaštite i udobnosti, zahvaljujući najnovijim naprednim tehnologijama koje se koriste u proizvodnji.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći izbor kvalitetnih patika za košarku i ostale opreme, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...