Košarkaške lopte

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 26

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 26

Stranica
24   60  

Oprema za košarku

Košarka je oduvek bio veoma popularan sport koji se igra na svih pet kontinenata. Danas u svetu ima vise od sto miliona aktivnih košarkasa. Dok se zvanična košarka igra pod strogim i tačno određenim pravilima, razne vrste košarke učinile su košarku bližu igračima i sa manjim brojem pravila. Košarka je danas jedan od najgledanijih sportova na svetu. Njena popularnost je učinila da i proizvođači sportske opreme posebnu pažnju posvećuju asortimanu I kvalitetu opreme za košarku. Obuća za košarku je prepoznatljiva po svom dubljem dizajnu, koji štiti zglobove igrača i omogućava potrebnu podršku. Model veoma popularnih Jordan patika je vremenom postao modna ikona, koja je veoma zastupljena na gradskim ulicama. Odeća za košarku ima širi dizajn, koji ne ometa slobodu pokreta, a izrađena je od najkvalitetnijih tehničkih materijala. Osim adekvatne odeće i obuće, igra može da počne ukoliko je na terenu i košarkaška lopta. 

Kvalitetne košarkaške lopte

Košarkaške lopte mogu imati različitu veličinu, težinu i namenu, ali mogu biti i univerzalne, namenjene za igru na zatvorenom i otvorenom terenu. Prilikom izbora važno je da lopta za basket, kao i košarkaška lopta budu potpuno prilagođene terenu na kojem igrate, ali i da njihova veličina i težina bude u skladu sa vašim potrebama. Mnogo je proizvođača sa dugom tradicijom u proizvodnji kvalitetnih, izdržljivih i funkcionalnih lopti. Izdvojićemo Spalding  košarkaške lopte, naročito njihove replike zvaničnih lopti koje se koriste u Euroligi.

Za dečiju igru i prvi susret sa košarkom, kvalitet košarkaške lopte nije od značaja. Set za košarku namenjen za najmlađe sadrži gumene loptice za prva ubacivanja u koš i prve poene. Od gumenih loptica, niže se asortiman preko mini košarkaških lopti, lopti za basket, do replika zvaničnih lopti i deli strast prema ovom dinamičnom i popularnom sportu.  

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći izbor košarkaških lopti, kao i ostale potrebne opreme za košarku, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...