Koš & tabla za košarku - dodaci

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

4 Proizvoda

24   60  

4 Proizvoda

24   60  

Mali ali korisni dodaci opreme za košarku

Košarka je veoma popularan sport, bez obzira da li se igra profesionalno ili rekreativno. Igra je uvek brza, dinamična i zanimljiva. Zbog njene velike popularnosti, poznati sportski brendovi nude veliki asortiman opreme za košarku. Odeća za košarku je izrađena od prozračnih tehničkih materijala, koji se brzo suše i eliminišu znoj. Krojevi su širi i opušteni, da ne sputavaju slobodu pokreta. Obuća za košarku je od kože ili je izrađena kombinacijom kvalitetnih materijala. Poluduboki dizajn omogućava zaštitu zglobova i stabilnost, a đon omogućava odlično prianjanje podlozi i kontrolu prilikom igre. Izbor kvalitetne opreme omogućava udobnost prilikom igre, dok izbor prave košarkaške lopte omogućava efikasnost igre.  

Za igru neophodan je i koš za košarku. Koševi mogu biti namenjeni za spoljnu ili unutrašnju upotrebu. Preporučljivo je da koš namenjen za spoljnu upotrebu ima obruč izrađen od kvalitetnog i izdržljivog čelika. U ponudi se mogu naći koševi koji sadrže obruč i mrežicu, ali se obruč i mrežica mogu i odvojeno kupiti, kada dođe vreme za njihovu zamenu. Tabla za košarku može imati različite dimenzije ploče, ali je najvažnije da materijal bude izdržljiv. Prednost je što se može brzo i jednostavno montirati.

Pumpa za loptu ima svestranu upotrebu i koristan je dodatak opreme. Veliki je izbor pumpi za loptu, od samostojećih do kompaktnih, različitih dimenzija i materijala. Sve pumpe za loptu sadrže igle, koje su uglavnom kompatibilne sa većinom ventila i mogu se zameniti.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći izbor dodatne opreme za košarku, kao i kvalitetne odeće, obuće i lopte za košarku, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...