Nordijsko hodanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

9 Proizvoda

24   60  

9 Proizvoda

24   60  

Zdrava aktivnost za svakoga je nordijsko hodanje

Skijanje je zabavna i zdrava aktivnost u kojoj uživaju osobe svih uzrasta i već sa prvim snegom za mnoge ljubitelje ovog sporta je vreme da se pripreme ski setovi i ostala oprema i dodaci za skijanje i da se rezerviše mesto na planini. Skijanje je veoma zdrava aktivnost jer kombinuje boravak na otvorenom, sa fizičkom aktivnošću i izlaganjem suncu na koje mnogi ljudi zaboravljaju tokom zimske sezone. Skijanje je neverovatan sport koji uključuje fizičke, mentalne, socijalne i ostale aspekte zdravlja.

Nordijsko hodanje je nastalo kao dopuna treninga u letnjem periodu za sportiste koji se bave nordijskim skijanjem. Danas je nordijsko hodanje namenjeno svim ljudima, bez obzira na prethodnu fizičku aktivnost. U toku nordijskog hodanja koriste se štapovi za hodanje koji dodatno angažuju trup, rameni pojas i ruke. Štapovi za nordijsko hodanje omogućavaju da se brzo savlada tehnika hodanja, bez ikakvog rizika od povreda, a koristeći sve mišićne grupe u aerobnom režimu rada. Odaberite kvalitetne i lagane štapove za nordijsko hodanje, koji su izrađeni od tvrdog aluminijuma i će vas podržati svuda, bez obzira na raznovrsnost terena. Štapovi za nordijsko hodanje se biraju prema njihovoj dužini, koja se može podešavati. Odlična ergonomska ručka je izrađena od materijala koji su prijatni na dodir i sa sistemom brzog zaključavanja omogućavaju komfor i udobnost prilikom korišćenja.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki asortiman štapova za nordijsko hodanje, kao i kompletnu opremu za sve zimske sportove, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...