Odbojka

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 56

24   60  

Proizvodi 1-24 od 56

24   60  

Odbojka

Odbojka je jedan od najdinamičnijih sportova sa loptom. U klasičnoj verziji, koja ima po dve ekipe, od kojih svaka ima po šest igrača, postoje neverovatne okretnosti i brzine. Odbojkaši se mogu pohvaliti izuzetnim uzbuđenjem, refleksima i velikim osećajem za loptu.

Od klasičnog igre do eventualnog, možda još atraktivnijeg metoda igre na pesku. Odbojka je uglavnom zastupljena na mestima koja imaju duge peščane plaže - među prvima su bili brazilski Rio de Janeiro i američki Miami i Los Angeles. U odbojci na pesku, tim se obično sastoji od dva igrača, koji moraju biti maksimalno uigrani i koordinirani. Naravno, odbojka na pesku postala je i jedna od najpopularnijih zabava na pesku, koja je veoma popularna u celom svetu. Njegova popularnost zapravo nadmašuje granice gradića uz more, jer i u mestima koja se nalaze u unutrašnjosti nalaze se brojni peščani odbojkaški tereni.

Oprema

Naravno, odbojka zahteva i određenu opremu. Za početak, potrebna nam je mreža koja se može postaviti na plažu. Potrebna je i lopta za odbojku, koja je po veličini slična fudbalskim  loptama. Na plaži, naravno, igramo bosi. Međutim, ako  u zatvorenom igramo odbojku, potrebne su nam i posebne patike, koje pružaju bočnu stabilnost i đon koji dobro prianja na glatkim površinama za igru. Takođe se preporučuju štitnici za kolena i lakat. I, naravno, sportska torbu u kojoj je moguće držati svu opremu. Sve je to dostupno u online prodavnici Intersporta.

Učitavanje...