Jakne za planinarenje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 344

24   60  

Proizvodi 1-24 od 344

24   60  

Kvalitetne i funkcionalne jakne za planinarenje

Planinarenje je sve popularnije kao sport ili vid rekreacije, zbog toga što pozitivno deluje na zdravlje i doprinosi ukupnom blagostanju. U neposrednom kontaktu sa prirodom i svim aktivnostima na otvorenom prostoru i avanturama i izazovima koje priroda postavlja, uživaju svi bez obzira na uzrast, pol i fizičku spremnost. Planinarenje nije skup sport, ne oduzima puno vremena, a oprema je veoma pristupačna. U odabiru neophodne opreme za planinarenje posebna pažnja se posvećuje dobrom izboru obuće, a zatim i odabiru kvalitetne planinarske jakne. Jakne za planinarenje imaju svestranu upotrebu i dizajn koji omogućava zaštitu i udobnost. Ženske jakne za planinarenje često imaju dizajn koji prati modne trendove, jer je prelepo uskladiti se sa atraktivnom prirodom.

Kvalitetna jakna za planinarenje ima funkcionalan dizajn i izrađena je prozračnih, laganih i vodootpornih materijala. Popularne softshell jakne su izuzetno lagane i prijatne za nošenje. Sofshell jakna je topla i praktična, jer se može spakovati tako da ne zauzima mnogo mesta.

Poznati sportski brendovi koji u svom asortimanu nude veliki izbor kvalitetnih jakni za planinarenje su: Mc Kinley i Jack Wolfskin. Mc Kinley gore tex jakne omogućavaju zaštitu od vetra i kiše, a istovremeno su veoma prozračne. Jack Wolfskin jakne namenjene za planinarenje imaju funkcionalni dizajn, sa puno praktičnih džepova i u njihovoj proizvodnji su korišćene napredne tehnologije, koje omogućavaju zaštitu i udobnost.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki asortiman jakni za planinarenje, kao i kompletnu opremu potrebnu za planinarenje, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...