Rančevi za planinarenje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 97

24   60  

Proizvodi 1-24 od 97

24   60  

Praktični rančevi za planinarenje

Planinarenje je sve popularnije kao sport ili vid rekreacije, zbog toga što pozitivno deluje na zdravlje i doprinosi ukupnom blagostanju. Planinarenje nije skup sport, ne oduzima puno vremena, a oprema je veoma pristupačna. Naročito, ukoliko tek počinjete da upoznajete ovaj sport, biće vam potrebna samo dobra volja i udobna obuća i odeća. Vremenom, shvatićete koliko je važna oprema za planinarenje i znaćete kako da odaberete kvalitetne i funkcionalne komade odeće i obuće, kao i mnoge dodatke koji olakšavaju i omogućavaju da se avantura u prirodi pamti po udobnosti i komforu.

Obuća kao najvažnija oprema za planinarenje, treba da bude izrađena od kvalitetnih materijala i dizajnirana da štiti stopala i zglobove. Funkcionalna odeća je izrađena od elastičnih materijala koji su prozračni i brzo se suše i dizajnirana je da omogući slobodu pokreta i prijatan osećaj prilikom nošenja. Tu su i veoma važni dodaci kao što su rančevi za planinarenje. U ponudi sportskih brendova je veliki izbor rančeva za planinarenje, od najmanjih do najvećih, namenjenih za izlet od nekoliko sati do višednevnog boravka u prirodi. Važno je odabrati planinarski ranac koji ima udobne naramenice i praktičnu organizaciju prostora, dok je za duži boravak u prirodi bitno da je vodootporan ranac i da je izrađen od izdržljivog materijala. Za svaku preporuku je McKinley ranac koji imaju vodootpornu navlaku, sa kojom se štiti ranac u slučaju kiše. Vodootporni ranac je veoma koristan jer je priroda često nepredvidljiva, a potrebno je i u slučaju kiše sačuvati i zaštititi stvari koje se nalaze u rancu. Satovi - merači spadaju u opremu za najzahtevnije planinare, kao i sve one koji vole da analiziraju i prate svoje aktivnosti sa tehnološki naprednim gadžetima.  

Mnogi sportski brendovi u svom asortimanu nude opremu za planinarenje. Izdvojićemo McKinley koji nudi odličan odnos cene i kvaliteta i zaista vrhunske, funkcionalne komade odeće i obuće, štapove za planinarenje i kvalitetne i moderne rančeve, u koje možete spakovati sve potrebno za vašu novu avanturu u prirodi.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki izbor rančeva za planinarenje, kao i ostale planinarske opreme, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...