Štapovi za planinarenje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

18 Proizvoda

24   60  

18 Proizvoda

24   60  

Praktični i kvalitetni štapovi za planinarenje

Planinarenje je sve popularnije kao sport ili vid rekreacije, zbog toga što pozitivno deluje na zdravlje i doprinosi ukupnom blagostanju. Planinarenje nije skup sport, ne oduzima puno vremena, a oprema je veoma pristupačna. Naročito, ukoliko tek počinjete da upoznajete ovaj sport, biće vam potrebna samo dobra volja i udobna obuća i odeća. Vremenom, shvatićete koliko je važna oprema za planinarenje i znaćete kako da odaberete kvalitetne i funkcionalne komade odeće i obuće, kao i mnoge dodatke koji olakšavaju i omogućavaju da se avantura u prirodi pamti po udobnosti i komforu.

Obuća kao najvažnija oprema za planinarenje, treba da bude izrađena od kvalitetnih materijala i dizajnirana da štiti stopala i zglobove. Funkcionalna odeća je izrađena od elastičnih materijala koji su prozračni i brzo se suše i dizajnirana je da omogući slobodu pokreta i prijatan osećaj prilikom nošenja. Tu su i veoma važni dodaci kao što su štapovi za planinarenje. Planinarski štapovi olakšavaju kretanje po prirodnom terenu i bez njih nije preporučljivo krenuti u planinarsku avanturu. Štapovi za planinarenje su izrađeni od laganih materijala i mogu se sklopiti za praktično nošenje, ukoliko se ne koriste. Štap za planinarenje se bira prema potrebnoj dimenziji. Potrebno je da ručka bude udobna i ergonomski oblikovana. Uz štapove za planinarenje dobijaju se i dodaci koji se stavljaju na vrhove, a razlikuju se u zavisnosti od vrste terena na kojima se koriste.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki izbor štapova za planinarenje, kao i ostale planinarske opreme, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...