Plivanje i plaža

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 657

24   60  

Proizvodi 1-24 od 657

24   60  

Plažo, stižem!

Kada se temperatura vazduha podigne iznad 25 stepena Celzija, a kada se more zagreje najmanje dvadeset stepeni, plaža postaje mesto okupljanja letnjih entuzijasta, navijača, zaljubljenika u vodu, sunce, pozitivnu energiju. Zapravo, nije važno je li to uz more, reku ili jezero. Uvek je lepo i zabavno. Možemo mnogo uživati na plaži. Možemo se prepustiti raznim društvenim igrama i sportskim aktivnostima, uživati u adrenalinu koji nude vodeni sportovi, moći ćemo uhvatiti sunčeve zrake, i zadovoljstvo nam je promatrati ten na našoj koži koji postepeno tamni, možemo čitati, slušati muziku, razgovarati, misliti ili jednostavno gledati u stranu.

Kupaći kostimi - jedina potrebna oprema

Među opremom za plažu obavezan je samo kupaći kostim. Mogu biti jednodelni, mogu biti bikini, mogu biti kraći ili nešto duži šorcevi. Važno je da je sve napravljeno od materijala koji se brzo suši. Sve ostalo je stvar mašte i sopstvenog stila.

Vodeni sportovi

Naravno, plaža je takođe prostor za akciju. Veliko plavo more nas doslovce poziva u svoj zagrljaj. Vodeni sportovi nude obilje letnih zabava. Možemo pronaći peraje, maske i disaljke i otkriti lepote podvodnog sveta. SUP-om možete otići na  udaljenu zonu i upoznati susedne uvale.

Sunce

Mislili smo i na najmlađe koji treba dobro da budu zaštićeni od sunca i opremljeni  suncobranima i jednostavnim šatorima za plažu koji pružaju hlad i široku odeću koja nudi UV zaštitu. Sve  to je dostupno u online prodavnici Intersporta.

 

Učitavanje...