Roleri

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 40

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 40

Stranica
24   60  

Oprema za popularne gradske aktivnosti kao što su trotineti, rolanje i skejtbording

Rolanje i skejtbord su aktivnosti koje su veoma popularne u svakom gradu. Kvalitetna oprema za rolanje i skejtbording se može naći u renomiranim sportskim radnjama i zaista ne čudi što je potražnja za njima tako porasla. Roleri akcija su nešto što se nikako ne sme propustiti! Tako se po pristupačnim cenama Fireflay roleri mogu kupiti. Roleri su namenjeni kako za početnike tako i za iskusne i zahtevne korisnike. Dečiji roleri, a posebno roleri za devojčice imaju moderan dizajn koji je posebno namenjen deci i kome je teško odoleti. Roleri su veoma popularni kako za decu tako i za odrasle i mogu se videti po gradskim ulicama i parkovima i na svim uređenim i glatkim površinama, kao omiljena gradska aktivnost i zabava. Ne treba zaboraviti na zaštitu, pa se na vreme obezbedite sa kvalitetnim štitnicima za rolanje.

Omiljeni trotineti za decu i odrasle

Mnogo pre rolera i skejtborda, skoro da se svako dete prvo oprobalo u vožnji trotinetom. Trotinet je odličan kao korisna i zabavna sportska aktivnost za decu. Trotineti za decu, koja su na početku savladavanja ove veštine, imaju dizajn sa tri točka, jer su stabilniji i lakši za vožnju. Za sve one koji su iskusniji u vožnji namenjeni su trotineti na dva točka. Da bi trotinet na dva točka bio dobar, potrebno je da bude izdržljiv i lagan, a da površina za stajanje ne kliza. Veoma su popularni trotineti za trikove, koji omogućavaju razna manevrisanja. Trotinet za trikove zbog toga ima upravljač koji se rotira za 360 stepeni i šire je dizajniran, kako bi se povećala kontrola u toku manevrisanja. Učinite vašu vožnju trotinetom prijatnijom, zabavnijom i bezbednijom i ukoliko su vam točkovi za trotinet istrošeni, na vreme ih zamenite.  

Kvalitetni roleri namenjeni za dečake, devojčice, muškarce i žene

U ponudi renomiranih sportskih radnji se nalazi veliki asortiman rolera, a tu su i svi potrebni dodaci za rolere, kao što su: kočnice, štitnici, kacige i naočare. Roleri dečiji su namenjeni za početnike i za rekreativce. Najčešće su dostupni u različitim veličinama točkova, imaju udoban unutrašnji deo i veoma važan sistem lakog pričvršćivanja. Roleri za muškarce kao i roleri ženski imaju laku konstrukciju, koja pruža dobru potporu i izrađeni su od mrežastog i prozračnog materijala, koji je veoma udoban. Od veličine točkova zavisi i sama brzina rolera. Muški roleri koji imaju točkove od 80mm omogućavaju veliku brzinu i okretnost. Moderni ženski roleri osim svojih dobrih karakteristika, prelepim kombinacijama boja zadovoljiće sve ukuse. 

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki izbor rolera, kao i ostale opreme za rolanje i skejtbording, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...