Trotineti

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 40

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 40

Stranica
24   60  

Oprema za popularne gradske aktivnosti kao što su trotineti, rolanje i skejtbording

Rolanje i skejtbord su aktivnosti koje su veoma popularne u svakom gradu. Skejtbord je sport koji postoji dugi niz godina. Deca posebno uživaju u ovom sportu, ali je podjednako popularan i među odraslima. Veoma je korisna rekreativna aktivnost za balansiranje na dasci sa točkovima. Mnogi skejt parkovi se grade, kako bi se zadovoljila ogromna želja za ovim sportom. Kvalitetna oprema za rolanje i skejtbording se može naći u renomiranim sportskim radnjama i zaista ne čudi što je skejtbord prodaja toliko porasla. Važno je da skejtbord bude izrađen od kvalitetnog materijala i da točkovi dobro prianjaju podlozi. Razlikuju se po dimenziji i po veličini točkova i namenjeni su kako za početnike tako i za iskusne korisnike. Skejtbord ima moderan dizajn koji je posebno namenjen deci i odraslima i kome je teško odoleti. Roleri su kao i skejtbord veoma popularni kako za decu tako i za odrasle i mogu se videti po gradskim ulicama i skejtparkovima, kao omiljena gradska aktivnost i zabava. Ne treba zaboraviti na zaštitu, pa se obezbedite sa kvalitetnim štitnicima za rolanje.

Kvalitetni trotineti za decu i odrasle

Mnogo pre rolera i skejtborda, skoro da se svako dete prvo oprobalo u vožnji trotinetom. Trotinet je odličan kao korisna i zabavna sportska aktivnost za decu. Trotineti za decu, koja su na početku savladavanja ove veštine, imaju dizajn sa tri točka, jer su stabilniji i lakši za vožnju. Za sve one koji su iskusniji u vožnji namenjeni su trotineti na dva točka. Da bi trotinet na dva točka bio dobar, potrebno je da bude izdržljiv i lagan, a da površina za stajanje ne kliza. Veoma su popularni trotineti za trikove, koji omogućavaju razna manevrisanja. Trotinet za trikove zbog toga ima upravljač koji se rotira za 360 stepeni i šire je dizajniran, kako bi se povećala kontrola u toku manevrisanja. Učinite vašu vožnju trotinetom prijatnijom, zabavnijom i bezbednijom i ukoliko su vam točkovi za trotinet istrošeni, na vreme ih zamenite.   

Moderni gradski električni trotineti su popularni ne samo za sport i rekreaciju već i kao prevozno sredstvo po gradu. Velike gradske gužve u saobraćaju su doprinele da je poslednjih godina izuzetno porasla tražnja za električnim trotinetima. Električni trotinet je idealan za sve koji žele udobnu i laganu vožnju bez napora i omogućava da stignete do željene destinacije bez dodatnog napora, sa maksimalnim uživanjem u vožnji kroz grad. Električni trotinet izaberite prema težini korisnika, brzini i po vremenu koje je potrebno za punjenje i trajanje baterije.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki izbor trotineta, kao i ostale opreme za skejtbording ili rolanje, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...