Lopte za rukomet

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

1 Proizvod

24   60  

1 Proizvod

24   60  

Loptice su oprema za rukomet sa modernim dizajnom

Rukomet je drugi sport po popularnosti u Evropi i zanimljivo je da je za neke on kombinacija fudbala, košarke i vaterpola. Rukomet je ekipni sport koji se igra i na pesku. Veličina lopte za rukomet se razlikuje u ženskom i muškom takmičenju, dok je za decu rukometna lopta manja i mekša, zbog izbegavanja povreda.

Oprema za rukomet se može naći u renomiranim sportskim radnjama i nude je poznati sportski brendovi u velikom asortimanu. Muška obuća za rukomet je izrađena od kvalitetnih i prozračnih materijala i ima posebno dizajniran đon za stabilnost i odlično prianjanje podlozi. Obuća za rukomet namenjena za žene ima moderan dizajn, omogućava dobru amortizaciju i štiti stopala i zglobove prilikom aktivnosti. Kvalitetna lopta za rukomet ima svestrani dizajn, koji je namenjen za igru na otvorenom i zatvorenom prostoru. Rukometna lopta je izrađena od kvalitetnog i izdržljivog materijala, koji omogućava odlično prianjanje. Poznati sportski brendovi u svom asortimanu imaju veliki izbor kvalitetnih lopti za rukomet koje imaju moderan i atraktivan dizajn.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki izbor lopti za rukomet, kao i ostale opreme za rukomet, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...