Sanke za decu

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

15 Proizvoda

24   60  
  1. Bohemia DAVOS LETVE, sanke, braon

    1 boja

    Bohemia DAVOS LETVE, sanke, braon
    8.559,21Rsd - 9.279,21Rsd 11.599,01Rsd

15 Proizvoda

24   60  

Oprema za omiljene zimske sportove

Zimske avanture su jedinstvene i kombinuju slobodno vreme i rekreaciju na najbolji mogući način. Sa pojavom prvog snega mnogi planiraju odlazak na neku od ski staza i počinju pripreme za skijanje. Skijanje je izuzetan sport, koji na poseban način sjedinjuje čoveka sa prirodom, a uživanje na snežnim padinama svakako doprinosi i unapredjenju zdravlja. Skijanje je i veoma zahtevan sport, nije ni lagan ni bezopasan kao što možda izgleda, pa je potrebno fizički se pripremiti. Da bi skijanje bilo udobno i komforno potrebno je pripremiti i servisirati opremu za skijanje. Za one koji još nisu nabavili svoju opremu u ponudi renomiranih sportskih radnji se mogu naći odlični ski setovi za decu i odrasle.

Kvalitetne sanke za uživanje na snegu

Bez obzira da li ste na planini ili u gradu, postoje aktivnosti koje omogućavaju mnogo radosti i zabave i dostupne su svima. Sankanje je omiljena zabava za decu u kojoj podjednako uživaju i roditelji. Kada se zabele gradski parkovi i uzbrdice postanu staze za sankanje, nema lepšeg prizora niti veće radosti. Sanke za sneg mogu biti izrađene od različitih materijala. Nekada su se sanke za decu izrađivale od drveta i takve sanke nikada neće izaći iz mode. Na tržištu se danas mogu naći sanke koje su izrađene od lagane i kvalitetne plastike, bob sanke i gumene sanke. Kvalitetne aerodimanične bob sanke su izrađene od kvalitetne plastike, koja dodatno smanjuje vibracije. Važno je da klinovi na sankama budu izrađeni od kvalitetnog nerđajućeg čelika koji omogućava izvrsno klizanje na svim snežnim površinama. Gumene sanke koje se naduvavaju su praktične za nošenje i pakovanje jer zauzimaju malo mesta, a odlična su zabava za najmladju decu. Dizajn sanki je veoma raznolik i može biti namenjen za jednu ili više osoba. Sanke izaberite prema njihovoj dimenziji, dizajnu i nameni. Kvalitetne sanke za sneg treba da budu izdržljive, da imaju dug vek trajanja i omoguće bezbednost prilikom korišćenja.   

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki izbor sanki i ostale opreme za zimske sportove, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...