Skijanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 1112

24   60  

Proizvodi 1-24 od 1112

24   60  

Alpsko skijanje

Alpsko skijanje tradicionalno je jedan od najpopularnijih sportova u Svetu. Naravno, i skijanje je u rekreativnom smislu izuzetno zabavan i zanimljiv sport. To nije samo pregršt belih livada, već i kompletno zimsko iskustvo, koje uključuje i uživanje u svežem planinskom vazduhu i druženje sa porodicom i prijateljima. Skijanje je jedan od najkompleksnijih sportova kada je u pitanju oprema. Skije, skijaške čizme i ski štapovi čine osnovu, kao i odeća i zaštitna oprema.

Skijaške čizme i skije

Skije su u poslednje vreme postigle izuzetan tehnološki napredak. Većina proizvođača nudi mnogo modela, od kojih svaki može naći par koji odgovara njegovim skijaškim veštinama i stilu. Skije, naravno, čine koherentnu celinu u kombinaciji sa skijaškim čizmama. Takođe su dostupne u različitim tipovima koji su prilagođeni znanju skijaša i telesnoj težini. Prodavnice Intersport-a imaju u ponudi proizvode poznatih brendova kao što su Elan, Atomic, Head, Tecno Pro, Salomon, Nordica, Volkl, Rossignol i Fischer.

Ski odeća

Sa obzirom na  to da se skijanje odvija po hladnom vremenu, odgovarajuća odeća je od najveće važnosti. Najadekvatniji načini odevanja za skijanje jasno je definisan u skladu sa zakonima troslojnog zimskog odevanja. Prvi sloj je napravljen od prirodnih materijala koji su prijatni na dodir, srednji sloj obezbeđuje toplotu, dok spoljašnji sloj predstavlja barikadu kroz koji ne može proći vlaga, ili vetar. Savremena odeća za skijanje izrađena je od vrhunskih tehničkih materijala koji se brzo suše, apsorbuju vlagu i odbijaju vodu.

Zaštitna oprema

Skijanje je sport koji se odvija relativno visokim brzinama, koje su sa modernim skijama još više porasle. Stoga je kvalitetna zaštitna oprema ključna za bezbrižno uživanje na snegu. Pametni i dobro upućeni skijaši uvek i svuda koriste kacigu i kvalitetne skijaške naočare. Takođe se preporučuje upotreba štitnika za zaštitu kičme. Rukavice nisu dizajnirane samo za termičku zaštitu ruku, već igraju važnu ulogu i u sigurnosti.

Ženska ski oprema

Već nekoliko godina većina proizvođača nudi proizvode koji su isključivo za žene. Skije i čizme prilagođeni su anatomiji ženskog tela, čineći skijanje lakšim. Naravno, odeća je stilski fokus koji takođe uvodi najnovije mode u bele predele.

Deca na skijama

Skijanje predstavlja veliko veselje i zabavu za najmlađe. Zbog toga je preporučljivo da ih naučite da skijaju što je pre moguće. Naravno, potrebna im je prava oprema. Neki proizvođači nude posebne verzije dečijih skija koje se fleksibilno savijaju i omogućavaju izuzetno efikasan prelazak na ivice. Pored toga, dostupne su dečije skijaške čizme koje se mogu prilagoditi različitim dečijim stopalima.

U prodavaonicama Intersporta nalazi se bogada ponuda visokokvalitetnih brendova kao što su Poc, Uvex, Casco, Alpina, Leki, Mckinlex, Firefly, Protest, Colmar, Ice Peak, Tenson, Briko, Falke, Reusch , Smith i naravno pomenute marke skijaških cipela.

 

Učitavanje...